Adults only Kefalonia

Op zoek naar een adults only Kefalonia? Dat klinkt goed! Want Kefalonia heeft de mooiste stranden van Griekenland. Daarnaast is het Griekse eiland weg van de massatoerisme. Team VakantieGoals heeft de alle Adults Only hotels op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

✈️ Vertrekmaand

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

2 x Adults only Kefalonia hotels

1. Tesoro Blu *****

Tessoro Blu is een luxe 5-sterrenhotel op Kefalonia. Vanuit dit luxe hotel heb je fantastische uitzicht op de bluawe Ionische zee. Dit is een ideale vakantie voor een verblijf met je partner, want hier zijn geen kinderen toegestaan en een van de weinig hotels op dit Griekse eiland. Maar even terug naar dit hotel. De kamers zijn strak ingericht en hebben alles wat je maar wenst: een dikke bed, fijnste bedlinnen, heerlijke douche.. Hier geniet je van een moderne en luxe vakantie met topservice.

  • Adults only hotel
  • Moderne luxe met topservice
  • Heerlijk ontbijten én dineren
2. Aelia Resort **** – Inclusief huurauto

Aelia Resort bevindt zich in het Griekse dorpje Svoronata op het eiland Kefalonia. Dit is een kleinschalige hotel en de eigenaren zijn dan ook vier Griekse broers die het familiebedrijf van hun ouders hebben overgenomen. Hier geniet je van een luxe verblijf alleen voor volwassenen. Naast het algemene zwembad zijn er ook olijfbomen te vinden. En tussendoor hapjes eten? Dat kan bij een poolbar. De minimale leeftijd om bij dit adresje te mogen verblijven is 16 jaar.

  • Charmant boetiekhotel
  • Opladen bij het mooie zwembad
  • Met oog voor detail ingericht

Meer inspiratie over adults only vakanties

Wil je meer inspiratie op doen voor je aanstaande adults only vakantie? Dat is zeker mogelijk! Team vakantieGoals heeft de leukste adults only hotels op het Griekse eiland Kefalonia op deze pagina verzameld. Maar laat je ook inspireren op alle adults only hotels.

Waar kan ik nog meer adults only vakantie vinden op Kefalonia?

Waar kan je nog meer een adults only vakantie vieren op Kefalonia? Het aanbod Adults Only hotels is beperkt. Maar bekijk de mogelijkheden van de volgende aanbieders:

Bekijk ook:

No posts

Vergelijkbare berichten