Op zoek naar een bed and breakfast op Texel? En het liefst een B&B Texel met hond? Dan ben je hier op het juiste adres! Team Vakantiegoals heeft de leukste accommodaties op deze pagina verzameld. Zo hebben wij gekeken naar de meeste beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Top 3 beste Bed and Breakfast Texel met hond

1. B&B Stappeland – De Koog

 • Dichtbij het strand
 • Max. 2 huisdieren toegestaan
 • Eigen parkeerplaats

Het was een karwei maar wij hebben een b&b Texel De Koog met hond gevonden! Deze b&b Stappeland is gelegen in de bruisende badplaats De Koog en ligt aan de westzijde van Texel en vrijwel direct aan zee. Een heerlijk verblijf met je huisdieren want er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan tijdens het verblijf. Daarnaast beschik je over een parkeerplaats. Er zijn nog geen beoordelingen dus dat vinden wij wel jammer. Maar aangezien dit er goed uit ziet met een fijne locatie denken wij dat dit echter wel een aanrader is. En er zijn helaas heel weinig b&b in De Koog op Texel waar je huisdieren ook zijn toegestaan.


2. B&B ’t Kraaiennest – De Cocksdorp

B&B Texel met hond luxe kamer
 • Rustig gelegen B&B
 • Deze kamer wordt met ontbijt aangeboden
 • Max. 2 huisdieren toegestaan

Deze bed and breakfast op Texel scoort een 9,3 uit meer dan 24+ beoordelingen. Men zegt dat het zeer schoon, keurig verzorgd en beschikt over een uitgebreid ontbijt. De B&B wordt verhuurt door Ingrid Spruijt met haar man Kees. Hier verblijf je aan de rand van De Cocksdorp en in het noorderlijke deel van Texel. Rondom het dorp vind je prachtige natuurgebieden, zoals: De Slufter, de Eierlandse Duinen, de Roggesloot en De Schorren. Deze gebieden bieden onderdak voor vele vogelsoorten. Bekijk de mogelijkheden.


3. B&B Zilt Texel – Krimbos

BB Texel met huisdier
 • Leuke bed and breakfast bij het Krimbos
 • Max. 1 huisdier toegestaan
 • Net buiten De Cocksdorp

Net buiten De Cocksdorp ligt B&B Zilt Texel. Ook hier is het mogelijk om te overnachten met je trouwe viervoeter. Zo ligt het dorpscentrum op circa 750 meter afstand en stranden, duinen, Krimbos en golfbaan is ook lekker in de buurt. Ruim 5 vakantiegangers hebben hun ervaring gedeeld met een gemiddeld 8,8. Men beoordeeld B&B Zilt Texel met prachtige kamer, heerlijke bed en een smakelijke uitgebreid ontbijt.

Hotels Texel met hond inclusief ontbijt

4. Grand Hotel Opduin ****

Hotel Texel met hond inclusief ontbijt
 • 5 minuten lopen naar zee
 • Maak kennis met de Opduiners
 • Ruime Wellness met sauna’s

Heb je geen B&B Texel met hond gevonden? Geen paniek! Want wij hebben nog een aantal leuke hotels gevonden waar je met je trouwe viervoeter kunt overnachten inclusief ontbijt! Zo is het mogelijk om te overnachten bij Grand Hotel Opduin. Haal een frisse neus op het Noordzeestrand dat op slechts 200 meter afstand ligt. Of geniet gewoon met je hond(en) van het prachtige landschap en komt tot rust.


Meer vakantie Texel met hond tips

Zo, dit waren de leukste bed and breakfast Texel waar woef welkom is. Wij hebben zorgvuldig gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding. Tevens hebben wij gekeken naar de locatie van de accommodatie. Wil je toch meer inspiratie opdoen? Neem dan ook een kijkje op onze pagina: vakantieparken Texel met hond of hotels Texel met hond.

Hier kun je een B&B TExel met hond boeken
 • Texel.net – Gespecialiseerd in accommodaties op Texel.
 • Booking.com – Bekijk alle bed and breakfast op Texel

Vergelijkbare berichten