Op zoek naar een bed and breakfast op Texel? En het liefst een B&B Texel met hond? Dan ben je hier op het juiste adres! Team Vakantiegoals heeft de leukste accommodaties op deze pagina verzameld. Zo hebben wij gekeken naar de meeste beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

B&B Texel De Koog met hond


#1. B&B Stappeland – De Koog

Kenmerken:

 • Dichtbij het strand
 • Max. 2 huisdieren toegestaan
 • Eigen parkeerplaats

Info: Het was een karwei maar wij hebben een b&b Texel De Koog met hond gevonden! Deze b&b Stappeland is gelegen in de bruisende badplaats De Koog en ligt aan de westzijde van Texel en vrijwel direct aan zee. Een heerlijk verblijf met je huisdieren want er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan tijdens het verblijf. Daarnaast beschik je over een parkeerplaats. Er zijn nog geen beoordelingen dus dat vinden wij wel jammer. Maar aangezien dit er goed uit ziet met een fijne locatie denken wij dat dit echter wel een aanrader is. En er zijn helaas heel weinig b&b in De Koog op Texel waar je huisdieren ook zijn toegestaan.


Hotel Texel De Koog met hond


#2. Grand Hotel Opduin **** De Koog

Kenmerken:

 • 5 minuten lopen naar zee
 • Maak kennis met de Opduiners
 • Ruime Wellness met sauna’s

Info: Het liefst plaatsen wij alleen maar de leukste b&B op Texel waar je huisdieren van harte welkom zijn. Maar wij vinden dit hotel echt een aanrader voor een heerlijk verblijf op De Koog. Bovendien heeft dit hotel een perfecte prijs- en kwaliteitsverhouding en scoort dit hotel zeer goed met een gemiddelde 8,5! Het luxe Grand Hotel Opduin ligt op het natuurrijke Waddeneiland Texel nabij het gezellige dorp De Koog. Binnen no-time ben je op het Noordzeestrand. Zo is het afstand slechts 200 meter! Hier geniet je van het prachtige landschap en kom je tot rust in een van de luxe en ruime kamer. Boek een hotelkamer inclusief ontbijt.


B&B Texel met hond – De Cocksdorp


#3. B&B ’t Kraaiennest – De Cocksdorp

B&B Texel met hond luxe kamer

Kenmerken:

 • Rustig gelegen B&B
 • Deze kamer wordt met ontbijt aangeboden
 • Max. 2 huisdieren toegestaan

Info: Deze bed and breakfast op Texel scoort een 9,3 uit meer dan 24+ beoordelingen. Men zegt dat het zeer schoon, keurig verzorgd en beschikt over een uitgebreid ontbijt. De B&B wordt verhuurt door Ingrid Spruijt met haar man Kees. Hier verblijf je aan de rand van De Cocksdorp en in het noorderlijke deel van Texel. Rondom het dorp vind je prachtige natuurgebieden, zoals: De Slufter, de Eierlandse Duinen, de Roggesloot en De Schorren. Deze gebieden bieden onderdak voor vele vogelsoorten. Bekijk de mogelijkheden.


Meer vakantie Texel met hond tips

Zo, dit waren de leukste bed and breakfast Texel waar woef welkom is. Wij hebben zorgvuldig gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding. Tevens hebben wij gekeken naar de locatie van de accommodatie. Wil je toch meer inspiratie opdoen? Neem dan ook een kijkje op onze pagina: vakantieparken Texel met hond of hotels Texel met hond.

Hier kun je een B&B TExel met hond boeken
 • Texel.net – Gespecialiseerd in accommodaties op Texel.
 • Booking.com – Bekijk alle bed and breakfast op Texel
Bekijk alle vakantie Texel tips:

Vergelijkbare berichten