Op zoek naar een Fly Drive IJsland vakantie? IJsland heeft alles te bieden voor een avontuurrijke vakantie. Ontdek tijdens je Fly Drive vakantie de unieke fletsjers, feisers en ijsvlaktes. Of wat dacht je van de ijsgrotten? Team Vakantiegoals heeft de leukste Fly-drive op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Fly drive ijsland 5 dagen

1. Fly-drive golden circle – voor 5 dagen
 • Rij de beroemde Golden Circle
 • Heerlijk bubbelen in de Blue Lagoon
 • Huurauto en overnachting

Ervaar het mooiste van IJsland in een korte tijd. Rij de super beroemde natuurroute “Golden Circle”. Ontdek de mooie compacte hoofdstad van IJsland. Wandel door de hippe winkelstraat met leuke gekleurde huisjes en geniet van het prachtige uitzicht vanuit de haven. Na een hele dag flink bezig geweest te zijn nog even lekker nagenieten in de natuurlijke spa, Blue Lagoon. Heerlijk badderen in het mineraalrijke water dat gelegen is in een lavalandschap. Bekijk de mogelijkheden bij TUI.

Fly drive ijsland 7 dagen

2. Een 7-Daagse individuele rondreis tussen geisers en gletsjers
 • Vliegtickets, huurauto en overnachtingen
 • Imposante Gulfosswaterval
 • De wonderen van Zuidwest-IJsland

Zoek je een 7-daagse Fly Drive vakantie naar het prachtige IJsland? Tijdens je rondreis bezoek je van de ene waterval naar de andere vulkaan! Met de vliegtuig kom je binnen drie uur in een andere wereld terrecht. Een plek met een magische noorderlicht, natuur, vulkanen, watervallen en veel meer! Ontdek de wonderen van Zuidwest-IJsland tijdens de 7-daagse vakantie inclusief vliegtickets, verblijf en huurauto. Bekijk de mogelijkheden bij TUI.

Fly-drive ijsland 10 dagen

3. Prachtige 10- daagse fly-drive Ijsland – puur en compleet
 • Een must voor natuurliefhebbers
 • Huurauto en overnachting
 • Bezoek indrukwekkende watervallen

IJsland is echt een plek waar je een keer moet geweest zijn als natuur liefhebber. Met indrukwekkende watervallen, actieve vulkanen en prachtige landschappen kijk je hier je ogen uit. Op dit eiland word je omringt door 100% pure natuur. Kom heerlijk tot rust en bubbel lekker in warme vulkanische bronnen of ga opzoek naar walvissen. Je beleeft het allemaal tijdens je verblijf in IJsland. Bekijk de mogelijkheden bij TUI.

Goedkoop fly drive IJsland

4. Hotel Stracta Hella – Bebsy
 • Aan de Golden Circle van IJsland
 • Moderne kamers
 • Kans op Noorderlicht

Dit 4 sterren hotel Stracta ligt in Hella. Dit is een ideale plek want vanuit hier kan je veel ontdekken van Ijsland. Het hotel ligt direct aan het bekende natuur gebied de “golden circle”. Ook wandel je binnen 11 minuten naar de bijzondere caves of hella. Het kan zijn dat je een keer je ogen dicht doet terwijl het Noorder licht boven je hotel hangt. Dan zou ik toch nog even naar buiten lopen om er een mooie foto van te maken want dit is zeer uniek. Bekijk de mogelijkheden op Bebsy.

Inspiratie opdoen voor je komende vakantie naar IJsland?

Wil je meer tips of inspiratie op doen voor een komende vakantie naar IJsland? Dat is zeker mogelijk! Wij hebben de leukste op deze pagina verzameld. Als je nog meer inspiratie op wil doen voor je komende vakantie naar IJsland, bekijk dan zeker deze pagina. Hotels IJsland met Noorderlicht. Volg ons ook op Instagram en Facebook voor meer informatie en tips.

Wellicht ook interessant:

No posts