Op jacht naar een goedkoop vakantiehuis 16 personen? In deze blogs hebben wij betaalbare vakantiehuizen voor grote groepen tot maximaal 16 personen verzameld. Daarnaast hebben wij gekeken naar de prijs- en kwaliteitsverhouding. Deze vakantiehuizen zijn niet duur en prima betaalbaar voor een familie- of vriendenweekend. Verblijf in een van de leukste vakantiehuizen voor 16 personen.

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Goedkoop vakantiehuis 16 personen Nederland


#1. Familievilla aan zee en strand – Zeeland

Goedkoop vakantiehuis aan zee voor 16 personen
  • Groepsaccommodatie aan zee
  • Traditionele sauna
  • Met 8 slaapkamers en 3 badkamers

Zoek je een vakantiehuis 16 personen aan zee waar je met familie- of vrienden kunt overnachten? En wil je het niet te duur maken? Dan is dit 16-persoons vakantiehuis een aanrader! Want dit vakantiehuis ligt op vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard in Zeeland. Het park ligt nabij zee en strand, ideaal voor een weekendje weg aan zee. Wat kun je verwachten? Het park beschikt over een eigen zwembad, deze groepsaccommodatie is lekker ruim. Alles wat je mag verwachten tegen een prima en betaalbaar accommodatie.


#2. Vrijstaand vakantiehuis 16-persoons – Noord Brabant

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 8 slaapkamers en 4 badkamers
  • Overdekte veranda

Een betaalbaar groepsaccommodatie voor 16 personen maar mag het ook een beetje luxe? Dan is dit 16-persoons vakantiehuis op vakantiepark De Vers een aanrader. Het park ligt aan de Overloonsche Duinen en beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een eigen zwembad. Een dagje uit? Bezoek bijvoorbeeld De Efteling in de buurt of Beekse Bergen. Vanaf het park is het mogelijk om te wandelen in het bos.


#3. Betaalbaar natuurhuisje voor 16 personen – Limburg

  • Authentieke boerderij
  • Met 7 slaapkamers
  • Natuurhuisje in Limburg

Toe aan rust en genieten van de prachtige natuur dat Limburg te bieden heeft? En echt genieten in een authentieke boerderij cottages? Dan is dit natuurhuisje een aanrader! Het natuurhuis is gelegen aan de overs van de Maas, vlakbij Kastelendorp Baarlo, dit erfgoed is er een uit de 17e eeuw verbouwd tot een uniek, kleinschalig vakantieverblijf.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie