Op jacht naar een goedkoop vakantiehuis limburg 10 personen? Dat is zeker mogeijk! Want wij hebben de leukste en meest betaalbare vakantiehuizen in Limburg voor maximaal 10 personen hier verzameld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Goedkoop vakantiehuis Limburg 10 personen tips

1. Vakantiehuis 10 personen Noord-Limburg

10-persoons vakantiehuis in Limburg
 • Groot terras
 • Betaalbaar groepsaccommodatie
 • Met 6 slaapkamers en 2 badkamers

Dit prachtige vakantiehuis staat geheel vrij op een vakantiepark en overigens is perfect voor een midweekweg met vrienden of familie. De accommodatie is voorzien van 6 slaapkamers en 2 badkamers die voorzien zijn van een douche, toilet en een wasbak, ook is de woning voorzien van een recent gerenoveerd keuken waar makkelijk voor 10 personen gekookt kan worden. In de omgeving staat natuur en rust centraal en in het vakantiepark is een prachtig vennetje gelegen.


2. Vrijstaand bungalow Midden-Limburg

Betaalbaar vakantiehuis met sauna
 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 4 slaapkamers en 3 badkamers
 • Met een eigen sauna

Opzoek naar een goedkoper vakantiehuis om er even tussen uit te gaan met vrienden of familie? Dan is deze accommodatie voor 10 personen perfect voor jou! Het huis is voorzien van 4 slaapkamers en 3 badkamers met een douche, wasbak en een toilet, ook is er in de woonkamer genoeg plek voor 10 man om een spelletje te doen. In Weerterbergen is er veel leuks te doen iedereen, zo is er een zwemparadijs, familiepark en een recreatiemeer. interesse in deze accommodatie? Bekijk dan de website van Roompot.


3. Betaalbaar chalet voor 10 personen in Zuid-Limburg

Goedkoop vakantiehuis in Zuid-Limburg
 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 5 slaapkamers en 2 badkamers
 • Moderne inrichting

Een weekendje weg naar een vakantiepark? Dit vakantiehuisje is perfect als je met vrienden een weekendje weg wil of gewoon even met familie een midweekje weg. De accommodatie is voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een moderne inricht en genoeg plek voor 10 personen om lekker een spelletje te spelen. Op het terrein van het vakantiepark kan je veel activiteiten doen en je prima een midweek vermaken, kortom is dit een mooie plek om naar toe te gaan als je even helemaal lekker uit te gaan in eigen land.


4. Modern vakantiehuis 10 personen Zuid-Limburg

Betaalbaar vakantiehuis Limburg voor 10 personen
 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 5 slaapkamers en 2 badkamers
 • Moderne inrichting

Pavilion is een luxe vakantiehuisje die voor maximaal 10 personen is. De villa is gelegen op een vakantiepark. Er is een volledig uitgeruste keuken, je zult dus niks te kort komen. In het souterrain is een vier persoons sauna gelegen waar je optimaal tot rust kunt komen. In de tuin is er een buiten keuken waar je met lekker weer met iedereen kunt koken. Het verblijf is met een 8.0 beoordeeld door vorige bezoekers. Voor meer informatie neem een kijkje bij Europarcs.nl


Vergelijkbare berichten