Zoek je een betaalbaar vakantiehuis op Texel voor 10 personen? Voor een verblijf met vrienden of familie? Dat klinkt gezellig. Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Want wij hebben de leukste en meest betaalbare groepsaccommodaties voor 10 hier gezameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Goedkoop vakantiehuis Texel 10 personen

1. Vrijstaand vakantiehuis 10 personen

  • Mindervalide vriendelijk
  • Met 5 slaapkamers en 3 badkamers
  • Vrijstaand vakantiehuis

Dit prima betaalbaar vakantiehuis ligt op vakantiepark Sluftervallei. Het park beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad en is het park nabij het strand gelegen op Texel. Het valt ons meteen op dat het vakantiehuis geschikt is voor gasten met een lichamelijke beperking. De prijzen zijn prima/uitstekend buiten de hoogseizoenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Landal Greenparks.


2. Groepsaccommodatie op Texel met groot speelveld

  • Authentieke vakantieboerderij
  • Groot speelveld
  • Omringd door prachtige natuur

Vakantie vieren op een prachtig authentieke boerderij? Dan ben je van harte welkom bij deze groepsaccommodatie op Texel. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen en ligt in De Cocksdorp. Dit is een heerlijk plek voor een vakantie met de kinderen. Zo is er een groot speelveld waar alle kinderen samen kunnen spelen dankzij de verschillende faciliteiten waaronder: schommels, skelters en nog veel meer leuke activiteiten. Het bijzonder aan deze groepsaccommodatie is dat het kleinschalig is en heeft een knus en een fijne sfeer over het hele erg. Geniet met je familie op je eigen speelveld. Deze accommodatie scoort een 8,5!


3. Betaalbaar vakantiehuizen – Kustpark Texel

Vakantiehuis 6 - 10 personen personen
  • Huisjes met rieten dak en open haard
  • Ontdek Texel
  • Speelplezier in overdekt zwemparadijs

Zoals je kunt zien is het best lastig om een goedkoop vakantiehuis te vinden op Texel voor 10 personen. Wellicht is het ook een idee om twee vakantiehuizen te huren op vakantiepark Kustpark Texel. De prijzen van vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn betaalbaar. Zo kun je een vakantiehuis huren voor 2-3-6 of 8 personen. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis van 6 personen en van 4 personen. Zo is het toch mogelijk om goedkoop vakantiehuis te huren op Texel.


Vergelijkbare berichten