Zoek je een betaalbaar vakantiehuis op Texel voor 10 personen? Voor een verblijf met vrienden of familie? Dat klinkt gezellig. Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Want wij hebben de leukste en meest betaalbare groepsaccommodaties voor 10 hier gezameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Goedkoop vakantiehuis Texel 10 personen


#1. Vrijstaand vakantiehuis 10 personen

  • Mindervalide vriendelijk
  • Met 5 slaapkamers en 3 badkamers
  • Vrijstaand vakantiehuis

Dit prima betaalbaar vakantiehuis ligt op vakantiepark Sluftervallei. Het park beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad en is het park nabij het strand gelegen op Texel. Het valt ons meteen op dat het vakantiehuis geschikt is voor gasten met een lichamelijke beperking. De prijzen zijn prima/uitstekend buiten de hoogseizoenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Landal Greenparks.

#2. Groepsaccommodatie op Texel met groot speelveld

  • Authentieke vakantieboerderij
  • Groot speelveld
  • Omringd door prachtige natuur

Vakantie vieren op een prachtig authentieke boerderij? Dan ben je van harte welkom bij deze groepsaccommodatie op Texel. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen en ligt in De Cocksdorp. Dit is een heerlijk plek voor een vakantie met de kinderen. Zo is er een groot speelveld waar alle kinderen samen kunnen spelen dankzij de verschillende faciliteiten waaronder: schommels, skelters en nog veel meer leuke activiteiten. Het bijzonder aan deze groepsaccommodatie is dat het kleinschalig is en heeft een knus en een fijne sfeer over het hele erg. Geniet met je familie op je eigen speelveld. Deze accommodatie scoort een 8,5!

Meer betaalbare vakantiehuizen Texel 10 personen

Hopelijk heb jij een betaalbaar vakantiehuis gevonden naar wens. Wil je meer tips lezen? Geen paniek! Want wij hebben meer vakantiehuizen Texel 10 personen verzameld van de welbekende aanbieders. Daarnaast gaan wij deze pagina in de loop van tijd bijhouden. Bekijk ook de laatste groepsaccommodatie Texel tips voor meer inspiratie.

Hier kun je een betaalbare vakantiehuis Texel 10 personen boeken:
Bekijk meer groepsaccommodatie tips

Vergelijkbare berichten