Op jacht naar een betaalbaar vakantiehuis Texel voor 6 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Want wij hebben de leukste goedkoop vakantiehuis Texel 6 personen tips hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Goedkoop vakantiehuis Texel 6 personen


#1. Gerestylede vrijstaande bungalow met ligbad

  • Vrijstaande bungalow
  • Betaalbaar verblijf
  • Met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Voor wie op zoek is naar een betaalbaar weekendje weg of een midweek weg met vrienden of familie is hier op het juiste adres. Deze vrijstaande en gerestylede bungalow is gelegen op vakantiepark Kustpark Texel. Zo heeft de woning een ruime, fris ingerichte woonkamer met een gezellige zithoek en een smart-tv. Een prima betaalbaar vakantiehuis met volop faciliteiten. Bovendien is het park ruim en groen. Voor de kinderen is er een zwemparadijs aanwezig. Huisdieren zijn ook toegestaan.

#2. Vrijstaand 6-persoons vakantiehuis

  • Vrijstaand goedkoop vakantiehuis
  • Met 3 slaapkamers en 1 badkamer
  • Met bubbelbad en wasmachine

Bij dit vakantiehuis zou je denken dat het luxe en duur is. Maar het is een prima betaalbaar vakantiehuis met volop faciliteiten. Het vakantiehuis is gelegen op Vakantiepark Beach Park Texel. Wat kun je allemaal verwachten? Een vakantiehuis met open haard of houtkachel, 3 slaapkamers en 1 badkamer. Dit vakantiehuis is gelegen langs de kust van Texel waar je lopend naar het strand kunt gaan. Tip: wandel naar Nationaal Park Duinen van Texel.

Meer betaalbare vakantiehuizen Texel 6 personen

Hopelijk heb jij een betaalbaar vakantiehuis gevonden naar wens. Wil je meer tips lezen? Geen paniek! Want wij hebben meer vakantiehuizen Texel 6 personen verzameld van de welbekende aanbieders. Daarnaast gaan wij deze pagina in de loop van tijd bijhouden. Bekijk ook de laatste groepsaccommodatie Texel tips voor meer inspiratie.

Hier kun je een betaalbare vakantiehuis Texel 6 personen boeken:

Vergelijkbare berichten