Op zoek naar een groepsaccommodatie Brabant 40 personen? Dat klinkt gezellig! Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben de leukste vakantiehuizen op deze pagina verzameld vanaf 40 personen. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Groepsaccommodatie Brabant 40 personen


#1. Uniek kasteel voor 40 personen met 16 slaapkamers

 • Uitzonderlijke groepsaccommodatie
 • Slaapkamers met eigen sanitair
 • Uitzicht over de dijk

Wil je uniek overnachten met een grote groep tot 40 personen in Noord-Brabant? Dan hebben wij een uitzonderlijke groepsaccommodatie gevonden! Deze groepsaccommodatie bestaat uit twee gebouwen met daar tussenin het sfeervolle binnenterrein. Een heerlijke plek waar je jezelf in Franse sferen geniet. Zo heeft deze groepsaccommodatie een grasveld met foaltjes, volleybal, badmintonnet en in het midden een grote kastanjeboom met daarnaast verschillende fruitbomen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Groepen.nl.

#2. Vrijstaand vakantiehuis voor max. 46 personen

 • Vrijstaand groepsaccommodatie
 • Met maar liefst 22 slaapkamers
 • Huisdieren toegestaan

Zoek je een grote groepsaccommodatie waar je volop geniet van je privacy tijdens het verblijf? Dan is deze groepsaccommodatie een aanrader! Dit vakantiehuis beschikt over 22 slaapkamers met alle een eigen badkamer. Op het buitenterrein is een terras, een beachvolleybalvelden, een jeu-de-boulesbaan en een sportveldje. Er kunnen in totaal 46 personen verblijven in dit vakantiehuis gelegen in Noord-Brabant. Tijdens het verblijf kun je ook gebruikmaken van een prachtige vergaderzaal met uitzicht over de landerijen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen onder de 18 jaar.

#3. Groepsaccommodatie in Brabant met speelruimte

 • Rustig gelegen groepsaccommodatie
 • Binnenmanege met stalling
 • Neem je eigen paard mee

Zoek je een groepsaccommodatie waar je eigen paard(en) mag meenemen? Dan is deze groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen een aanrader. Zo is het rustig gelegen en aan de rand van de Peel. Wat kun je allemaal verwachten? Zo heb je de beschikking over een grote woonkamer met zit- en eetgedeelte met bar en haard. De ruimte is voorzien van radio en tv met dvd-speler. Er zijn extra spellenruimte en buiten vind je een overdekt terras en volop mogelijkheden voor sport en spel. Neem je een eigen paard mee? Achter deze groepsaccommodatie bevindt zich een binnenmanege met stalling en weidegang. Bekijk de mogelijkheden.

#4. Betaalbaar 40-persoons groepsaccommodatie

 • Volledig ingerichte groepsaccommodatie
 • Dichtbij natuurgebied
 • Onderdeel van een familiecamping

Een betaalbaar groepsaccommodatie huren voor 40 personen in Brabant? Dan is deze groepsaccommodatie zeer geschikt voor families, scholen en verenigingen. Dit grote vakantiehuis is onderdeel van een familiecamping en is gelegen aan de rand van het natuurgebied de Maashorst. Tijdens het verblijf kun je gratis gebruik maken van de op het terrein aanwezige faciliteiten zoals: buitenzwembad, tennisbanen, grote speeltuin, sportveld en midgetgolfbaan. In de nabij omgeving zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Groepen.nl.

#5. Luxe groepsaccommodatie Brabant voor 40 personen

Groepsaccommodatie-Brabant-40-personen-tip-5
 • Groepsaccommodatie met sportveld
 • Loopafstand Duinen
 • Aan de rand van het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen

Deze luxe groepsaccommodatie in Midden-Brabant is landelijk stijl gebouwd. Hier geniet je van een luxe verblijf aan de rand van het Nationale Park de Lonse en Drunense Duinen. Daarnaast is deze accommodatie is geschikt voor families, vriendengroepen, trainngen en cursussen. Dit vakantiehuis beschikt ook over voorzieningen voor mindervaliden. Een ideaal verblijf voor maximaal 40 personen. Het is wellicht goed om te weten dat de vakantieboerderij direct is gelegen aan vele fiets- en wandelroutes waaronder de Pelgrimsroute. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Groepen.nl.

Meer groepsaccommodatie Brabant voor 40 personen tips


Hopelijk heb je een groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen hier gevonden. Wij hebben gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhoudingen van de vakantiehuizen. In de loop van tijd gaan wij deze pagina up-to-date houden. Heb je vragen of tips? Stuur ons gerust een berichtje via een van onze social media kanalen. Ga terug naar groepsaccommodatie 40 personen.

Hier kun je een groepsaccommodatie 40 personen boeken:
 • Groepen.nl – Bekijk de leukste groepsaccommodaties Brabant.
 • Natuurhuisje – Vakantiehuizen midden in de natuur.
 • Chalet.nuGrote vakantiehuizen in Brabant.

Vergelijkbare berichten