Groepsaccommodatie Friesland → 10 Tot 70 Personen Tips!

Home » Vakantietips » Vakantiehuizen » Groepsaccommodaties » Groepsaccommodatie Friesland → 10 Tot 70 Personen Tips!
Groepsaccommodatie Friesland tips

Op zoek naar een groepsaccommodatie Friesland? Dat klinkt gezellig! Zo zijn er verschillende vakantiehuizen/groepsaccommodaties in Friesland voor grote groepen. Ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend. Wij hebben de leukste groepsaccommodaties op deze pagina verzameld met de tips en tops. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuizen Friesland 10 personen


#1. Vrijstaand vakantiehuis met overdekte vernada en sauna

 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Aan het water van de Elfstedenroute
 • Open vaar- en zwemwater

Voor wie op zoek is naar een groepsaccommodatie aan het water in Friesland is dit een echte aanrader! Deze groepsaccommodatie ligt op vakantiepark Elfstedenhart. Huur een SUP op het park en ga eropuit met vrienden of familie. Ideaal voor een weekendje of midweek weg met vrienden of familie. Huisdieren zijn hier niet toegestaan. Na een actieve dagje kom je hier heerlijk tot rust in je eigen sauna. Het park scoort uit meer dan 233+ beoordelingen een te gekke 8,6! Wil je meer informatie? Ga naar Landal Greenparks. Wil je meer inspiratie en onze tips lezen? Neem dan ook een kijkje op onze pagina: Vakantiehuis Friesland 10 tot 12 personen.

Groepsaccommodatie Friesland 20 personen


#2. Vrijstsaand 20-persoons groepsaccommodatie

 • Luxe groepsaccommodatie
 • Met een eigen hottub/jacuzzi
 • 100 meter van de Waddenzee

Zoek je een luxe verblijf voor grote groepen en schitterend gelegen direct aan de Waddenzee? Dan hebben wij een prachtige groepsaccommodatie gevonden! Deze prachtige groepsaccommodatie ligt pal aan de Waddenzee en direct achter de dijk. Zo ben je op ongeveer 100 meter loopafstand verwijderd van de Waddenzee. Maar de groepsaccommodatie zelf is ook prachtig ingericht en beschikt over verschillende faciliteiten waar je heerlijk tot rust komt tijdens je verblijf in Friesland. Zo beschik je over een eigen hottub/jacuzzi. Omdat deze groepsaccommodatie rustig is gelegen en gelegen is in een natuur gebied is het verboden voor: vrijgezellen, drank, drugs en feesten. Ook mogen de buren geen last hebben van welk soort lawaai tijdens het verblijf.

LEES OOK: Groepsaccommodatie 25 personen

Groepsaccommodatie Friesland 30 personen


#3. Vakantieboerderij aan de Waddenzee

 • Vakantiehuis aan de waddenzee
 • Grote speelweide
 • Geschikt voor famlie- en vriendengroepen

Verblijf in een vakantieboerderij aan de rand van het historische dorp Holwerd met vrienden of familie. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 30 personen en ligt zo goed als direct aan de Waddenzee. Wat kun je verwachten? Deze groepsaccommodatie straalt voornamelijk rust uit, waardoor het ook in de winterperiode goed te verblijven is. Het valt ons meteen op dat uit meer dan 8+ beoordelingen deze groepsaccommodatie een ruime 8,6 scoort! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en faciliteiten? Ga naar Groepen.nl.

LEES OOK: Vakantiehuis 30 personen met zwembad

Groepsaccommodatie Friesland 40 personen


#4. Groepsaccommodatie direct aan open vaatwater

 • Vakantiehuis aan het water
 • Met een eigen aanlegsteiger
 • Hartje Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in hartje Friesland voor familie, vrienden, kleine verenigingen of bijvoorbeeld schoolgroepen? Dan is deze groepsaccommodatie in hartje Friesland een fijne accommodatie. Zo ligt deze groepsaccommodatie direct aan het open vaatwater van de Peanster Ee. Hier verveel je je geen moment dankzij de verschillende (watersport) faciliteiten. Buiten is rondom het verblijf een groot gras en speelveld aanwezig met een eigen aanlegsteiger. Tevens is er ook een terras met tuinmeubilair aanwezig. Lees ook: groepsaccommodatie 40 personen.

Meer groepsaccommodatie in Friesland tips

Zo, dit waren de leukste groepsaccommodaties in Friesland. Hopelijk heb je een fijne accommodatie voor een grote groep kunnen boeken/huren. Wil je toch meer inspiratie op doen? Wij houden deze pagina up-to-date en gaan in de loop van tijd nieuwe groepsaccommodaties toevoegen en eventueel wijzigen. Wellicht is het ook interessant om een kijkje te nemen op onze pagina: groepsaccommodatie Texel of bekijk alle groepsaccommodaties.

Hier kun je een groepsaccommodatie Friesland boeken
Bekijk meer vakantie Texel tips: