Groepsaccommodatie Texel 20 personen → 4 X Leukste Tips!

Home » Vakantietips » Vakantiehuizen » Groepsaccommodaties » Groepsaccommodatie Texel 20 personen → 4 X Leukste Tips!
Groepsaccommodatie Texel 20 personen tips

Op zoek naar een groepsaccommodatie Texel 20 personen? Dat klinkt goed! Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor grote groepen vanaf 20 personen op deze pagina verzameld. Zo hebben wij gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding van de groepsaccommodaties. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Groepsaccommodatie texel 20 personen tips


#1. Groepsverblijf voor 24 personen – De Cocksdorp

 • luxe bungalow
 • Met 12 slaapkamers en 6 badkamers
 • Sauna, dichtbij het strand

Op zoek naar een luxe accommodatie tot 24 personen? Dan is dit een perfecte keuze voor jou. De bungalow is voorzien van een luxe inrichting en supersnelle WIFI. De faciliteiten in de bungalow zijn ook voorzien van luxe uitstralingen, zo zijn er maar liefst 6 moderne badkamers met individueel een toilet, douche en wasbak, en zijn er ook nog 4 aparte toiletten. Het park waar deze bungalow ligt heeft veel activiteiten voor jong en oud, zo hebben ze een binnenzwembad, Beauty en welness behandelingen, Golfbaan, Restaurantjes en een speelplaats voor kinderen. In de omgeving is er echter ook veel leuks te doen, zo is het vakantiepark dicht bij het strand en zijn hier natuurlijk ook veel wandel en fietsroutes. Heb interesse in deze vrijstaande bungalow? Neem dan vooral een kijkje op de website van Landal.nl.

#2. Groepsverblijf voor 24 personen – den Hoorn

 • Kinder speelveld
 • Met 4 slaapkamers en 4 badkamers
 • In de buurt van supermarkt

Overnachten met een grote groep op Texel? Dan is dit toch wel een goede accommodatie voor jou. Doordat het huisje dicht bij het dorpje Den Hoorn ligt is het centrum en de supermarkt op loopafstand. Daarnaast heeft deze accommodatie een fijne ligging. zo heb je zich op een groot terrein met veel ruimte voor kinderen om te spelen en groepsactiviteiten te houden. Echter maakt de het huisje gebruik van 4 slaapkamers en 4 badkamers waarin per badkamer meerderen douches zijn te vinden. Over het algemeen is dit een perfecte accommodatie voor een groep of familie van maximaal 24 personen.

#3. Gezellige groepsaccommodatie aan de rand van De Koog

 • Vakantiehuis met sauna
 • Huisdieren niet toegestaan
 • 12 slaapkamers en 14 toiletten

Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen net buiten Den burg en bevindt zich centraal op Texel. In de directe omgeving vind je mooie fietspaden. Wat kun je allemaal verwachten? De accommodatie heeft maar liefst 8.000 m² buitenoppervlakte, 12 slaapkamers, 12 badkamers met 14 toiletten. Let er wel op dat de huisdieren niet zijn toegestaan. En dankzij de fijne ligging op een prachtig landgoed, omringd door bomen en grenzend aan weilanden geniet je hier van een heerlijk verblijf met vrienden of familie.

#4. Moderne en luxe 24-persoons groepsaccommodatie

 • Prachtig gelegen aan de rand van De Koog
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Voetbalveld en volleybalveld

Deze gezellige groepsaccommodatie heeft een fijne ligging aan de rand van De Koog. Rondom de accommodatie is er een voetbalveld en volleybalveld om te sporten en te zonnen op de grasvelden. Deze groepsaccommodatie heeft een buitenoppervlakte van maar liefst 4.000 vierkante meter. In de omgeving is er op korte afstand het Nationaal Park Duinen van Texel met mooie natuurgebieden. Dit is een fijn vakantiehuis voor grote groepen tot 25 personen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Texel.net.

Meer groepsaccommodaties Texel 20 personen tips

Dit waren onze tips voor een accommodaties op Texel voor minimaal 20 personen. Hopelijk heb je een leuk huisje kunnen vinden voor een weekendje weg met familie of vrienden. Met het maken van deze aanbevelingen hebben we gekeken naar de prijs- kwaliteit en beoordelingen van de accommodaties. Deze pagina wordt in de loop van tijd nog vaker bijgewerkt waardoor de content reëel en betrouwbaar blijft. Heb je toevallig nog meer vragen over andere bestemmingen en of over de accommodaties, stuur ons gerust een berichtje op een van onze sociaal-media accounts. Wil je meer Texel vakantie inspiratie op doen? Ga dan terug naar groepsaccommodaties Texel.

Hier kun je een groepsaccommodatie Texel 20 personen boeken
 • Texel.net – Het grootste aanbod vakantiehuizen op Texel.
 • Landal.nl – Betaalbaar en luxe 20-persoons groepsaccommodatie.
 • Groepen.nl – Gespecialiseerd in grote vakantiehuizen.
Bekijk de laatste blogs voor 20 personen