Overnachten met een grote groep tot 40 personen op Texel? Dat klinkt gezellig! Wij hebben de leukste groepsaccommodatie Texel 40 personen tips hier verzameld. Of je een grote vakantiehuis zoekt voor een verblijf met vrienden, familie, verenigingen of bijvoorbeeld een schoolkamp. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Groepsaccommodatie Texel 40 personen


#1. Sfeervolle en betaalbaar 40-persoons groepsaccommodatie

  • Vrijstsaand groepsaccommodatie
  • Noordzeestrand <1KM
  • Met 9 slaapkamers

Voor wie op zoek is naar een betaalbaar groepsaccommodatie Texel 40 personen is hier op het juiste adres. Deze groepsaccommodatie is landelijk gelegen en centraal op het eiland. Zo vindt je op 2 kilometer afstand de gezellige badplaats De Koog, winkels, restaurants, en terrassen. In de directe omgeving kun je hier gebruik maken van de prachtige fiets- en wandelpaden. Daarnaast begint ook het Nationaal Park Duinen van Texel met mooie natuurgebieden nabij deze groepsaccommodatie. Wat kun je verwachten van dit vakantiehuis? De accommodatie beschikt over een volledig ingerichte keuken voorzien van vaatwasser, en oven, prima sanitaire voorziening, een gezellig eet- en zitverblijf met tv en dvd-speler en radio/cd-speler met iPhone-aansluiting. Rondom de accommodatie zijn er recreatievelden o.a. een volleybalveld, gezellige barbecueplaats en veel meer.

#2. Groepsverblijf nabij Den Hoorn op Texel

  • Groepsaccommodatie voor max. 44 personen
  • Maar liefst 4.750 m²
  • Met 8 slaapkamers

Net buiten Den Hoorn aan de westkant van Texel ligt groepsaccommodatie De Stolp. Vanaf dit vakantiehuis ben je binnen 5 minuten lopen naar het centrum van kunstenaarsdorp Den Hoorn. Hier vindt je prachtige historische panden, galerieën, fietsverhuur en een supermarkt. Wat kun je van de groepsaccommodatie verwachten? Dit is een ideaal verblijf voor maximaal 44 personen. De accommodatie is vrijstaand en beschikt over een professioneel ingerichte keuken, 8 slaapkamers, 1 badkamers, 350 m² binnenoppervlakte, 4.750 m² buitenopervlakte en veel meer!

Meer groepsaccommodatie Texel voor 40 personen tips

Zo, hopelijk heb je een groepsaccommodatie naar wens gevonden op Texel voor 40 personen. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden? Dat is zeker mogelijk! Zo hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste groepsaccommodatie Texel of groepsaccommodatie 40 personen tips. Daarnaast houden wij deze pagina up-to-date. Heb je vragen of tips? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of Facebook.

Hier kun je een groepsaccommodaties Texel 40 personen boeken:
  • Texel.net – Het grootste aanbod Texel groepsaccommodaties.
  • Groepen.nl – Bekijk de leukste groepsaccommodaties Texel.
  • Natuurhuisje – Vakantiehuizen midden in de natuur op Texel.
  • Chalet.nuGrote vakantiehuizen in Texel.

Vergelijkbare berichten