Overnachten met een grote groep tot 40 personen op Texel? Dat klinkt gezellig! Wij hebben de leukste groepsaccommodatie Texel 40 personen tips hier verzameld. Of je een grote vakantiehuis zoekt voor een verblijf met vrienden, familie, verenigingen of bijvoorbeeld een schoolkamp. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Groepsaccommodatie Texel 50 personen


#1. Kindvriendelijke 50-persoons groepsccommodatie

  • Grote groepsaccommodatie
  • Leuk voor de kinderen
  • Gelegen in Den Hoorn

Uniek overnachten met een grote groep op Texel? Dan is deze groepsaccommodatie genaamd ‘De Stolp III’ geschikt voor 50 personen. De accommodatie beschikt over volop mogelijkheden voor de kinderen. Zo is er een dubbele speelruimte met zithoek. En achter het huis is er een groot terras waar je met z’n alle kunt genieten. Wat maakt deze groepsaccommodatie zo uniek? Dit vakantiehuis beschikt over 6.400 m² buitenoppervlakte en 800 m² binnenoppervlakte. En in totaal heeft deze groepsaccommodatie 9 slaapkamers en 9 badkamers. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is de accommodatie rustig gelegen aan de rand van Den Hoorn. In totaal zijn er 120 slaapplaatsen op het terrein.

#2. Groepsaccommodatie De Koog

  • Natuurlijke omgeving
  • Strand op loopafstand
  • Veel spelmogelijkheden

Dit is wellicht wel een van de grootste groepsaccommodatie op Texel. Zo is deze groepsaccommodatie op De Koog geschikt voor grote groepen van 50 tot 92 personen. De accommodatie ligt op een natuurlijke omgeving met strand op loopafstand, lekker uitwaaien op het strand dus! Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud. Huisdieren zijn hier beperkt toegestaan. Het valt ons op dat de groepsaccommodatie prima faciliteiten heeft en tevens betaalbaar en niet duur! Er is maar een beoordeling voor deze groepsaccommodatie en dat is een ruime 8,5.

Meer groepsaccommodatie Texel voor 50 personen tips

Hopelijk heb je een fijne groepsaccommodatie naar wens gevonden voor 50 personen op Texel. Staat er niks tussen naar wens? Geen paniek! Want wij gaan deze pagina in de loop van tijd bijhouden. Houd ons dus goed in de gaten. Wil je voor nu meer tips lezen? Neem dan een kijkje op onze pagina: groepsaccommodatie Texel.

Hier kun je een groepsaccommodaties Texel 50 personen boeken:
  • Texel.net – Het grootste aanbod Texel groepsaccommodaties.
  • Groepen.nl – Bekijk de leukste groepsaccommodaties Texel.

Vergelijkbare berichten