Op zoek naar een de leukste groepsaccommodatie voor 30 personen op de Veluwe? Met haar uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en charmante dorpjes is de Veluwe dé plek voor natuur- en rustliefhebbers. Op deze pagina vind je de leukste groepsaccommodaties op de Veluwe die speciaal zijn ontworpen voor 30 personen. Lees de leukste tips hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Groepsaccommodatie Veluwe 30 personen

1. Betaalbaar vakantiehuis voor 30 personen – Nunspeet

Vakantiehuis Veluwe 30 personen
  • Grote speeltuin met airtrampoline
  • Zwembad van juni tot augustus
  • Manege voor lessen

Zoek je een betaalbaar vakantiehuis op de Veluwe voor 30 personen? Deze groepsaccommodatie is centraal gelegen op een vakantiepark. De accommodatie is slechts een minuut afstand van de manege, het zwembad, volleybalveld, speeltuin en de horeca. Met een gezellige open haard, grote woonkamer, 4 slaapkamers en 4 badkamers is dit een aanrader voor vrienden- of familiegroepen.


2. Groepsaccommodatie nabij bos – Putten

Grote vakantiehuis Veluwe voor 30 personen met jacuzzi
  • Whirlpool
  • Buiten vuurschaal
  • Tafelvoetbal

Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Putten op de Veluwe. De locatie geeft rust en ademt gemoedelijk uit. Met gebruik van groene energie en warmtewisselaar is het hier goed vertoeven in alle jaargetijden. In totaal telt de accommodatie 6 slaapkamers en 6 badkamers. Er is een overdekt terras met barbecue en er is een groot terras, voetbalveld en speelveld. Alles wat je nodig hebt voor een feestelijk groepsverblijf op de Veluwe.


3. Moderne vakantievilla nabij de Veluwe met bubbelbad

Vakantiehuis Veluwe 30 personen
  • Luxe vakantiehuis
  • Met 10 slaapkamers en 3 badkamers
  • Max. 2 huisdieren toegestaan

In het plaats Doornspijk aan de rand van de Veluwe ligt deze groepsaccommodatie met in totaal slaapplaats voor 30 personen. De woning is comfortabel ingericht en beschikt over speelvoorzieningen voor kinderen. Ook is er op het terrein naast de grote tuin en terras ook een overdekte eampvuurplaats. De Veluwe biedt veel natuurschoon en is dus bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 10 slaapkamers, dus de perfecte locatie voor een gezellig familieweekend.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie