Verken de beste opties voor groepsaccommodaties voor 25 personen. Als je op zoek bent naar de ideale locatie voor een grote bijeenkomst, reünie, uitgebreide vakantie met vrienden en familie, dan ben je op de juiste plek! Het vinden van een ideale groepsaccommodatie die geschikt is voor 25 personen kan een uitdaging zijn, maar wij zijn hierom je te helpen.

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Groepsaccommodatie 25 personen in Nederland

1. Luxe natuurhuisje 25 personen

 • Kindvriendelijke groepsaccommodatie
 • Met 10 slaapkamers en 4 badkamers
 • Moderne uitstraling

Wil je een moderne accommodatie voor 25 personen in Nederland? dan is dit moderne huis misschien wel een goede optie voor jou. De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers en 4 badkamers die uitgerust zijn met een douche, wasbak en een toilet, doordat de keuken modern en groot is, is het een optie om voor 25 personen te koken. Huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie, en hiervoor is ook genoeg speelruimte. De accommodatie is gelegen in de omgeving Het land van Maas, die bekend staat om zijn mooie fiets en wandelroutes. Op 3km afstand is er een watersportgebied waar in de zomer veel waterpret te beleven valt. Interesse in de accommodatie? Bekijk dan website van Natuurhuisje.nl


2. Grote vakantiehuis met waterrijke omgeving

 • Waterrijke omgeving
 • Diverse speelvoorzieningen
 • Met 3 slaapkamers en 1 badkamers

Een betaalbaar weekendje weg met familie of vrienden? Deze accommodatie is voorzien van alle benodigdheden en geeft garantie op een leuk verblijf. Dit huis is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer met meerdere douches, toiletten en wasbakken. Huisdieren zijn toegestaan in dit huis en voor de dieren en kinderen is er genoeg speel ruimte. De accommodatie is gelegen aan de randstad en staat bekend door zijn waterrijke en landelijke eigenschappen. Door de eigenschappen van dit huis en de locatie is het een perfect huis om goedkoop er even tussenuit te knijpen.

Groepsaccommodatie 25 personen België

3. Prachtig natuurhuis 25 personen

 • Privé bar
 • Met 11 slaapkamers en 11 badkamers
 • Met een eigen sauna

Een prachtig vakantiehuis met veel ruimte voor de kinderen? Deze accommodatie is perfect voor jou als je een groepsaccommodatie zoek om lekker met je familie een weekendje weg te gaan. De accommodatie is voorzien van 11 slaapkamers met elke kamer ook een badkamer die uitgerust is met alle benodigdheden. Doordat dit huis recent gerenoveerd is kan er makkelijk voor een grote groep gekookt worden en is er genoeg plek om een gezellige avond te beleven. Interesse in deze accommodatie? Bekijk dan de website van Natuurhuisje.nl


4. Betaalbaar weekendje weg België

 • Hartje Ardennen
 • Met 10 slaapkamers en 4 badkamers
 • Met een eigen sauna

Wil je een betaalbaar weekendje weg naar België maar weet je niet waarnaartoe? Dan is deze accommodatie misschien wel perfect voor jou! De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers met 4 badkamers die ingericht zijn met een douche, wasbak en een toilet. Door de ruime inrichting van dit huis is het perfect om hier een leuke tijd te hebben met familie of vrienden. Het vakantiehuis is gevestigd in het plaatsje La Roche waar heerlijk gewandeld kan worden, over het algemeen is dit dus de perfecte accommodatie voor een leuk tijd weg. Wil je meer informatie of boeken? Ga naar Natuurhuisje.nl.

Groepsaccommodatie 25 personen Duitsland

5. Groepsaccommodatie met uitzicht op de zee

 • Uitzicht op zee
 • Met 11 slaapkamers en 6 badkamers
 • Veel leefruimte

Uitzicht op de zee in Duitsland? Dat klopt, deze geweldige accommodatie is gevestigd in het noorden van Duitsland. Het appartementen complex is voorzien van 11 slaapkamers en 6 badkamers, doordat het 6 verschillende appartementen zijn die gekoppeld kunnen worden is deze accommodatie ook voorzien van 6 keukens. In de omgeving van deze accommodatie is veel waterplezier te beleven en zijn de wandelroutes onvermijdelijk. Door alle faciliteiten die de accommodatie zo speciaal maakt is dit de perfecte plek om naartoe te gaan met vrienden of familie. Wil je meer informatie? Ga naar Belvilla.


6. Goedkoop 25-persoons groepsaccommodatie in Duitsland

 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 9 slaapkamers en 2 badkamers
 • Privé terras

Een weekendje weg met familie of vrienden in Duitsland? Dan is deze accommodatie misschien wel iets voor jou. De accommodatie heeft 9 slaapkamers en 2 badkamers die voorzien zijn van een douche, toilet en een wasbak. Let op: huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie. In de omgeving van Brüssow zijn veel buiten activiteiten te doen waaronder: hengelsport, golfbaan, speelplaats, fietsen huren en diverse wandelroutes. Heb je interesse in d accommodatie of wil je gewoon meer weten? Bekijk dan de website van Chalet.nu.

Vergelijkbare berichten