Op zoek naar hotels IJsland Noordericht? Dat klinkt goed! Team Vakantiegoals heeft de leukste hotels in IJsland met een prachtig uitzicht op het noorderlicht op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden.

Hotels IJsland Noorderlicht tips


1. Northern Light Inn

 • Blue Lagoon op 1 Km
 • Uitzicht op het lava veld
 • Wake up service voor noorderlicht

Dit prachtige hotel is gelegen midden in de natuur. Er rijdt speciaal een gratis shuttle service naar de Blue Lagoon. De luchthaven ligt op maar tweeëntwintig kilometer. Het verblijf is met een 8,8 beoordeeld over vorige gasten. In het hotel zit een wellnesscentrum waar je optimaal kunt genieten. Northern light Inn kan je helpen met te gekke excursies boeken in de omgeving zoals paardrijtochten.

2. Golden cirkel glamping

 • Unieke overnachting
 • Volledige keuken
 • Je kunt het noorderlicht door de skyline zien

Deze gloednieuwe accommodatie zou zomaar jou droom vakantie in IJsland kunnen worden. Het is een unieke ervaring je ligt letterlijk onder de sterren te slapen. Er kunnen maximaal vier mensen in een tent zoals ze het noemen. Het dichts bij zijnde vliegveld ligt op 49 KM. De tent is super modern maar luxe ingericht alles wat je nodig hebt is er van een kachel tot een pan.

3. Hotel Hamar

 • Beoordeeld met een 9,0
 • Ontspannen in de warmwaterbronnen
 • Ze organiseren de vetste activiteiten

Hotel Hamar is met een 9,0 beoordeeld door andere gasten. Je kunt ontspannen in de warmwaterbronnen. Ze organiseren hier ook de leukste activiteiten zoals walvissen spotten of sneeuwscooter rijden. De kamers zijn ruim ingericht en alles is aanwezig wat je allemaal nodig hebt. Er is op het terrein van het hotel een golfbaan die zeer populair is onder de bezoekers.

4. Hotel Kjarnalundur

 • Ingebouwd zwembad en hottubs
 • Gelegen op 2 Km vanaf de luchthaven
 • 10 Minuten rijden naar het centrum van Akureyri

Opzoek naar een hotel waar je kan genieten van de natuur van IJsland? Dit is een prachtig drie sterren hotel wat op tien minuten rijden van het centrum van Akureyri af ligt. Het hotel is voorzien van een ingebouwd zwembad, maar er zijn ook kamers die voorzien zijn van een hottub. Je kunt er ook voor kiezen om een huisje te huren deze is voor zes personen en voorzien van een sauna.

Heb jij meer tips voor hotels IJsland met Noorderlicht?

Heb jij meer tips of tops voor hotels in IJsland met Noorderlicht uitzicht? Laat het ons weten dan plaatsen wij dit direct op deze pagina. Daarnaast houden wij deze pagina bij. Volg ons ook op Social Media: Instagram en Facebook.

Meer informatie over IJsland en het noorderlicht

Je zult je vast afvragen wanneer is het nou de beste tijd om naar IJsland te gaan als ik het noorderlicht wil zien. De beste locatie is Reykjavik dat is namelijk de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en daar is namelijk maar liefst 280 dagen per jaar poollicht te zien. De kans op het noorderlicht in de winterperiode is oktober tot maart het grootst.

Ook interessant voor jou:

No posts