Op zoek naar de leukste hotels met Aquapark in Fethiye? Of je nu op zoek bent naar een kindvriendelijke, themahotel, Ultra All Inclusive of een hotel met uitzicht over de zee. De leukste hotels met waterpark in Fethiye hebben wij hier verzameld. Lees verder:

✈️ Vertrekmaand

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Hotels met Aquapark Fethiye

1. Orka World Hotel & Aquapark ****

Hotel met glijbanen Fethiye
  • Heerlijk hotel in een groene omgeving
  • Zwembad met een glijbaan
  • Halfpension ook mogelijk

Vakantie vieren in style met de kinderen? Dat doe je bij Orka World Hotel & Aquapark! Dit hotel ligt in het groene Fethiye en het mooie strand Olüdeniz op 4 kilometer afstand. Het valt ons meteen op dat dit hotel beschikt over Swim-Up kamers, ideaal voor de echte levensgenieters! Het Aquapark bevindt zich op circa 15 minuten afstand van het hotel. Een uitstekend nieuwe All Inclusive hotel.


2. Orka Sunlife Resort and Aquapark *****

Hotel met Aquapark Fethiye Ultra All Inclusive
  • Uniek uitzicht over de zee
  • Zwembad met glijbanen
  • Spa en Wellness Center

Orka Sunlife Resort and Spa is een heerlijk 5 sterrenhotel in Fethiye met een gigantische Aquapark! In de bergen met een schitterend panoramisch uitzicht tover de zee ligt Orka Sunlife Resort and Aquapark. Dit luxe resort beidt dankzij de prachtige ligging alles voor een goed geslaagde en ontspannen vakantie. Nog extra genieten doe je met het Ultra All Inclusive concept. Jaarlijks komen beroemde personen hier vakantie vieren met hun kinderen.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie