Hotels met privé zwembad Zakynthos → 2 x de leukste tips

Home » Vakantietips » Luxe vakantie » Hotels met privé zwembad Zakynthos → 2 x de leukste tips
Hotels met privé zwembad Zakynthos tips

Neem een duik in je eigen zwembad. Dat noemen ze pas Vakantiegoals! Wij hebben de leukste hotels met privé zwembad op Zakynthos op deze pagina verzameld. Hier kun je lekker inspiratie op doen en boeken bij betrouwbare en bekende aanbieders. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Hotels met privé zwembad Zakynthos


#1. Zante Maris Suites *****

  • Swim Up en privé zwembad suites
  • Alleen voor volwassenen
  • Ongekende luxe op Zakynthos

Pak je koffers maar in! Want Zante Maris Suites in Tsilivi op Zakynthos is wat jij zoekt. Dit luxe resort op Zakynthos is gelegen tussen de olijfbomen en heeft het meest indrukwekkende uitzicht van het Griekse eiland. De kwaliteit van de bedden, het kussen keuzemenu en het ongekende ontbijtbuffet.. Een compleet luxe vakantie met uitstekende beoordelingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar TUI.

#2. Gloria Maris ****

  • Direct aan het zandstrand
  • Adults Only: vanaf 16 jaar
  • Een hotel met tropische sferen

Zo, laten we beginnen! Dit hotel is een fijne plek voor wie op zoek is naar rust. Het Gloria Maris hotel is geschikt vanaf 16 jaar. Dus geen huilende kinderen om je heen tijdens een zonvakantie. “Dat is pas genieten”. Daarnaast heeft dit hotel een fijne ligging. Zo geniet je hier van tropische sferen en ligt je direct aan het zandstrand. Het gevoel van een jungle leven. Wat zijn de beoordelingen? Uit meer dan 50+ beoordelingen scoort dit hotel een 7,1+ een prima. Ga je voor een extra luxe vakantie? Dan is het mogelijk om een hotelkamer met privé zwembad of swim-up te boeken.

Lees ook: All Inclusive Zakynthos

Meer hotels met een eigen zwembad op Zakynthos


Na een lange zoektocht hebben wij een aantal leuke hotels gevonden met een eigen privé zwembad. Was dit alles? Nee. Maar wij gaan verder moet zoeken en houden deze pagina up to date. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden met een eigen zwembad? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder:

Lees meer hotels met privé zwembad tips


Hier kun je een hotel met privé zwembad boeken: