Hotels met tennisbaan → Dit zijn de leukste tips!

Home » Vakantietips » Hotels » Hotels met tennisbaan → Dit zijn de leukste tips!
Hotel met tennisbaan tips

Op zoek naar een hotel met tennisbaan? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Team Vakantiegoals heeft de leukste hotels met een eigen tennisbaan op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Hotels met tennisbaan Nederland


#1. Fletcher Zuiderduin Beachhotel ****

 • Modern hotel middenin de duinen
 • Eigen Beachclub Zuiderduin
 • Een eigen tennisbaan

Het Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een luxe 4-sterrenhotel gelegen midden in de Zeeuwse duinen. Dit prachtig hotel i n Westkapelle is de ideale locatie voor een heerlijk vakantie aan zee. Dankzij de fijne ligging middenin de duinen is de omgeving ideaal voor een bijzondere fiets- en wandelroutes. Heerlijk zo een weekendje weg aan zee! Bovendien heeft dit hotel ook een eigen tennisbaan en scoort dit hotel een 7,9 uit verschillende beoordelingen. Bekijk de mogelijkheden bij Fletcher.

#2. Landgoed de wilmersberg ****

 • Modern hotel in Twente
 • Binnenzwembad
 • Balletje slaan op eigen tennisbaan

Hou jij er van om lekker een balletje te slaan op de tennisbaan en kan je dat niet loslaten? Dan is dit hotel zeker een hotel die je kan uitzoeken als je een weekendje weg gaat. Landgoed De Wilmersberg is een leuk en modern hotel wat gelegen is bij een natuurgebied in Twente. Je verblijft in een ruime en mooi ingerichte kamer en daarbij kun je na een dag er op uit geweest te zijn nog even lekker een plons nemen in het binnenzwembad. Dit hotel kun je boeken bij: Booking.com.

#3. flechter resort hotel zutphen ****

 • Sport faciliteiten in en buiten het hotel
 • Luxe binnenzwembad
 • Binnen tennisbaan

Tijdens je verblijf in het Fletcher resort hotel Zutphen zal je optimaal genieten van je weekendje weg. Want de faciliteiten die je hebt tijdens je verblijf zijn werkelijk waar super luxe, zo heb je een binnen en buiten zwembad en voor de fanatiekelingen is er ook een tennis baan waar je een balletje kan slaan. Het hotel is gelegen in Zutphen en heeft de natuur in haar achtertuin wat daardoor ook meteen de mogelijkheid bied om een mooie wandel of fiets tocht te maken. Dit hotel kun je boeken bij: Fletcher.

#4. de ruwenberg hotel ****

 • Uniek verblijf in een kasteel
 • Leuke sportfaciliteiten
 • Rustgevende omgeving

Op zoek naar een hotel met veel sportfaciliteiten? dan is het Ruwenberg Hotel perfect geschikt voor jou, want het hotel heeft namelijk zijn eigen tennisbaan waar je fijn een balletje kan slaan en nabij het hotel ligt een golfbaan dus je hebt ook de mogelijkheid om daar een balletje te slaan. Je verblijft in een uniek hotel want dit hotel was in de 14e eeuw namelijk een kasteel maar is compleet gerenoveerd tot een luxe hotel. Je komt hier helemaal tot rust want het hotel ligt midden in de natuur. Dit hotel kun je boeken bij: Booking.com.

#5. Fletcher hotel restaurant victoria hoenderloo ****

 • Uniek verblijf in een kasteel
 • Leuke sportfaciliteiten
 • Rustgevende omgeving

Op een 14 hectare groot landgoed ligt dit prachtige hotel waar je veel mogelijkheden hebt om lekker actief te blijven tijdens je weekend weg. Het hotel is gelegen in het prachtige Hoenderloo. Aan sportfaciliteiten geen gebrek want dit hotel is voorzien van haar eigen bowlingbaan, tennisbaan en voetbalveld. De kamers van dit hotel zijn mooi en modern ingericht waardoor je ook het gevoel krijgt dat je thuis bent. Dit hotel kun je boeken bij: Fletcher Hotels.

LEES OOK: Hotels met bowlingbaan

#6. fletcher hotel-restaurant wolfheze ****

 • Potje tennissen
 • Ontspannen in het zwembad
 • Prachtige ligging

Ben jij een fanatiekeling als het gaat om tennis en wil je een weekendje weg? Neem dan zeker een kijkje bij dit hotel want dit hotel is voorzien van haar eigen tennisbaan en daarom kan je nog lekker door blijven tennissen tijdens je weekendje weg. Na een heerlijk potje tennis gespeeld te hebben kun je lekker gaan ontspannen in het zwembad want dat heb je wel verdiend. Natuurlijk zijn er in de omgeving van dit hotel genoeg leuke dingen te doen wat er voor zorgt dat je weekendje weg helemaal af is. Dit hotel kun je boeken bij: Fletcher.

Meer hotels met tennisbaan tips

Hopelijk heb je een fijne hotel gevonden naar wens met een tennisbaan. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de leukste hotels met tennisbaan hier te verzamelen. Deze pagina houden wij nog regelmatig bij en er komen nog nieuwe hotels toe. Wij hebben gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding van de hotels. Bekijk de mogelijkheden hierboven in het overzicht. Wil je meer tips lezen? Wij denken dat je het ook leuk vind om een kijkje te nemen op onze pagina: Hotels Zeeland met zwembad.

Hier kun je een hotel met tennisbaan boeken

Bekijk de nieuwste hotel blogs