Op jacht naar een luxe vakantiehuis limburg 10 personen? Dat is zeker mogeijk! Want wij hebben de meest moderne en luxe vakantiehuizen in Limburg voor maximaal 10 personen hier verzameld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden hieronder:

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Luxe vakantiehuis Limburg 10 personen tips


#1. Sfeervol Vakantiehuis 10-persoons – luxe

  • Priveterras
  • Met 7 slaapkamers en 7 badkamers
  • Dichtbij dorp Schimmert

Een oude kerk van buiten maar een modern en luxe uitstraling van de binnenkant, dit is het perfecte huis als je opzoek bent naar privacy en luxe. Allen 7 slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer zodat de privacy van iedereen optimaal bewaard kan blijven. Huisdieren zijn ook toegestaan in deze accommodatie. In de omgeving van Schimmert kan je geweldig uit eten en ook lekker eten bestellen. Heb je interesse of wil je gewoon meer weten over dit prachtige pand? Bekijk dan de website van Belvilla.

#2. stijlvol vakantiehuis – 10 persoons – luxe

  • wellnessruimte
  • Met 6 slaapkamers en 4 badkamers
  • Met een eigen sauna

Een prachtig vakantiehuis met een luxe en schone uitstraling, dit huis is hier allemaal van voorzien. De woning is voorzien van 6 slaapkamers en 4 badkamers met toilet, douche en/of een ligbad en een wasbak, de woonkamer is ruim ingericht en hierdoor perfect voor een vriendenweekend of een familieweekend. Voor de sportieve vakantiegangers is er in het dorpje Roggel veel te doen, van wandelen, fietsen en golven. Ook is er een restaurant op loopafstand. Ga naar Belvilla.

#3. natuurhuisje 10 personen – luxe

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 3 slaapkamers en 3 badkamers
  • Sauna, jacuzzi

Een weekendje weg naar een prachtig natuurhuisje? dan is dit de perfecte optie voor jou. Het huis is voorzien van 3 slaapkamers met elk ook een badkamer, ook is het huis voorzien van een ruime woonkamer met een moderne keuken. LET OP: Huisdieren zijn niet toegestaan.

in de omgeving van dit natuurhuisje zijn veel bossen te vinden waar geweldig gewandeld kan worden, ook zijn hier diverse fietsroutes voor de fanatieke mensen. Meer interesse in deze accommodatie? bekijk dan de website van Natuurhuisje.nl

LEES OOK: Vakantiepark Zuid Limburg

Meer luxevakantiehuizen limburg 10 personen

Eenluxe weekendje weg in de heuvels van Limburg? Dat is mogelijk! Hopelijk heb jij een luxe vakantiehuis op deze pagina gevonden naar wens. Wil je meer tips lezen? Geen paniek! Want wij hebben meer vakantiehuis Limburg 10 personen verzameld van de welbekende aanbieders. Daarnaast gaan wij deze pagina in de loop van tijd bijhouden. Bekijk ook de laatste groepsaccommodatie Limburg tips voor meer inspiratie.

Hier kun je een luxe vakantiehuis Limburg 10 personen boeken:

Vergelijkbare berichten