Op zoek naar de leukste Roompot 16 personen tips? Dat is een goed idee! Want bij Roompot vakantieparken is het altijd feest. Verblijf in een van de luxe of betaalbare vakantiehuizen vanaf 16 personen. In deze blog vind je de leukste groepsaccommodatie tips:

Roompot 16 personen Nederland tips


#1. Ruime en vrijstaande groepsgebouw – Limburg

Roompot 16 personen Limburg
Roompot 16 personen Limburg woonkamer

Kenmerken:

 • Vrijstaand bungalow voor 16 personen
 • Met 6 slaapkamers en 3 badkamers
 • Met een eigen sauna

Info: Even een paar dagen weg bij Roompot met 16 personen? Dan is deze groepsaccommodatie op vakantiepark Roompot Klein Vink een aanrader! Wat kun je verwachten? Een ruime, vrijstaande groepsbungalow voor 16 personen. De accommodatie is voorzien van een eigen sauna, 6 slaapkamers en 3 badkamers. Op het park zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud waaronder: Kidsclub, zwembad, indoor speeltuin en veel meer.


#2. Beachvilla voor 16 personen – Zeeland

Kenmerken:

 • Luxe en vrijstaande villa
 • Nabij zee en strand
 • Met 7 slaapkamers en 4 badkamers

Info: Deze vrijstaande villa gelegen op vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot is geschikt voor 16 personen. De accommodatie beschikt over een eigen sauna voor de Wellness-liefhebbers. Vanaf het park ben je zo op het strand. Een ideaal verblijf voor een familie- of vriendenweekend aan zee in eigen land.


#3. Familievilla voor 16 personen – Zeeland

Roompot vakantiehuis 16 personen
Roompot vakantiehuis 16 personen

Kenmerken:

 • Gerestylede en luxe vrijstaande villa
 • Traditionele sauna
 • Met 8 slaapkamers en 3 badkamers

Info: Deze groepsaccommodatie voor 16 personen ligt op park Noordzee Résidence De Banjaard van Roompot vakantieparken. Hier geniet je van een verblijf op een prachtige locatie direct aan het Noordzeestrand en nabij de Oosterschelde en het Veerse Meer. Genoeg te beleven dus tijdens een verblijf aan zee bij Roompot! Daarnaast is het park ruim opgezet met uitstekende faciliteiten voor jong en oud.


#4. Landhuis voor 16 personen in Limburg

Roompot 16 personen Landhuis
Roompot Landhuis 16 personen

Kenmerken:

 • Roompot Arcen – familiepark
 • Met veel faciliteiten
 • Bezoek de natuurgebieden

Info: Zoek je een Roompot 16 personen? Dan is deze groepsaccommodatie een echte aanrader! Dit vrijstaande vakantieverblijf beschikt over 8 badkamers en 8 slaapkamers. De accommodatie heeft als naam: Landhuis 16. Met een ruime tuin, grote vakantiehuis is het hier gewoon genieten en geschikt voor families of vrienden. Maak tijdens het verblijf ook gebruik van de faciliteiten van het park. Lees ook de leukste vakantiehuis 16 personen tips in Nederland.


Meer Roompot vakantiehuizen voor 16 personen

Zo, dit waren de leukste Roompot vakantiehuizen voor 16 personen. Dit is nog lang niet alles, maar wij moeten ook ergens beginnen. In de loop van tijd gaan wij deze blog weer aanvullen met luxe en betaalbare vakantiehuizen van Roompot vakantieparken. Zo hebben wij ook een blog gemaakt over de leukste Landal 16 personen. Bekijk de mogelijkheden.

Lees meer vakantiehuis 16 personen tips

Vergelijkbare berichten