Op zoek naar een luxe en romantische vakantie Kaapverdië? Ga voor een Swim Up Kamer Kaapverdië. Neem een duik vanuit je eigen hotelkamer. En verblijf op basis van All Inclusive. Genieten doe je hier samen! Bekijk ook de leukste All Inclusive Kaapverdië met swim-up kamers.

✈️ Vertrekmaand

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Swim up kamers Kaapverdië

1. TUI Blue Carbo Verde *****

  • Luxe Adults Only vanaf 16 jaar
  • Met Swim up kamers
  • All Inclusive genieten!

Romantisch vakantie vieren in Kaapverdië? Dan is TUI Blue Carbo Verde een aanrader! Dit 5-sterrenhotel op basis van All Inclusive met unieke Swim up kamers! Een heerlijk verblijf voor liefhebbers van luxe en ontspanning. Bovendien heb je hier geen huilende kinderen om je heen dankzij de Adults Only concept. Met mooie zwembaden waar je vanaf je eigen hotelkamer een relaxte duik neemt geniet je hier elke dag van je vakantie. Een dagje op het strand lekker zonnen? Dat kan uiteraard ook! Bekijk de mogelijkheden bij TUI. Dit hotel scoort uit meer dan 66 beoordelingen een dikke 8,4!


2. RIU Palace Santa Maria *****

Swim up kamers Kaapverdië tip 2
  • Luxe en nieuwe hotel
  • Ideaal voor koppels én families
  • Swim Up kamers voor volwassenen

Het RIU Palace Santa Maria is een luxe 5-sterrenhotel geschikt voor koppels én families. Zo scoort dit hotel een 9,1 uit meer dan 114 beoordelingen! En alles hier is even nieuw, en alles is even luxe! Verblijf in een strakke Swim Up kamer alleen voor volwassenen. Neem een duik vanuit je bed zo het zwembad in. Met een 24 uur service geniet je van een vakantie op het eiland Santa Maria. Bekijk de mogelijkheden bij TUI.


Vergelijkbare berichten