Swim up kamer Egypte → 3 x de leukste hotels

Home » Vakantietips » Luxe vakantie » Swim up kamer Egypte → 3 x de leukste hotels
Swim up kamers Egypte tips

Op zoek naar swim up kamers Egypte? Dat klinkt goed! Wij hebben de leukste hotels met een swim up op deze pagina verzameld. Zo hebben wij gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding van de hotels. Bekijk de mogelijkheden hieronder. De meeste hotels zijn op All Inclusive basis.

Swim up kamers Egypte


#1. Sunrise Select Aqua Joy Resort ****

Swim up kamer Egypte Sunrise
 • Aquapark met maar liefst 7 glijbanen!
 • Luxe swim up kamers
 • Gigantisch Wellnesscenter

Wauw! Het Sunrise Select Aqua Joy Resort is een luxe 4-sterrenhotel. Een geweldig All Inclusive hotel in Egypte en beschikt dit hotel over luxe swim up kamers. Zo neem je een verfrissende duik vanaf je eigen hotelkamer! Dat noemen ze pas #goals! Dit resort scoort uit meer dan 200+ beoordelingen een uitstekende 9,0! Een geliefd hotel voor stellen als gezinnen. Zo heeft het hotel een Aquapark met maar liefst 7 glijbanen en 5 bars waar je een drankje doet tijdens het verblijf. Liever even zonnen op het strand? Dat hoort ook tot de mogelijkheden! Want dit hotel heeft een fijne ligging direct aan het strand. Tip: bezoek het gigantisch Wellnesscenter. Wil je meer informatie? Ga naar Prijsvrij en Vakantiediscounter.

#2. Caves Beach *****

 • Adults Only vanaf 16 jaar
 • Super mooie duikmogelijkheden
 • Direct aan het strand

Het Caves Beach is een luxe 5-sterrenhotel en alleen geschikt voor volwassenen vanaf 16 jaar of ouder. Dit resort is in 2015 gebouwd en is in de stijl van grotten gebouwd met unieke swim up kamers. Hier geniet je van een heerlijk verblijf met vollop mogelijkheden op basis van All Inclusive. Zo scoort het hotel uit meer dan 100+ beoordelingen een ruime 7,9! Bekijk de mogelijkheden.

#3. Sunrise Arabian Beach REsort Grand Select *****

 • Circa 250 meter privéstrand
 • 6 à la carte restaurants
 • 24/7 All Inclusive vakantie

Wow! Bij Sunrise Arabian Beach Resort Grand Select geniet je van een 24/7 All Inclusive concept. En ben je een liefhebber van extra luxe? Dan is dit hotel aan Walhalla! Zo heeft het resort een eigen privé strand van maar liefst 250 meter met een eigen aanlegsteiger. Daarnaast geniet je hier elke dag keuze uit maar liefst 6 à la carte restaurants. Ga voor een luxe hotelkamer met een Swim Up!

Lees ook: 5 sterren hotels Egypte

Meer Swim Up kamer Egypte tips

Zo, dit waren de leukste Swim Up kamers in Egypte. Hopelijk heb jij een ideale vakantie gevonden. Wellicht goed om te weten: deze pagina houden wij up-to-date. Zo publiceren wij regelmatig nieuwe hotels toe of wijzigen we verschillende hotels. Wil je toch meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze pagina: All Inclusive Egypte tips. Of wat dacht je van Adults Only Egypte hotels? Een Swim Up kamer is ideaal voor een romantische vakantie of een huwelijksreis Egypte.

Hier kun je een Swim up kamer Egypte boeken
 • TUI – Luxe en betaalbare Egypte aanbiedingen.
 • Prijsvrij – Super luxe Egypte bungalows.
Lees meer Egypte blogs