Op zoek naar een vakantiehuis 10 personen goedkoop? Een betaalbaar vakantiehuis waar je kunt overnachten met vrienden of familie? Wij hebben de leukste groepsaccommodaties voor 10 personen in Nederland, België en Duitsland op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis 10 personen goedkoop Nederland


#1. Vernieuwd vakantiehuis voor 10 personen – Brabant

 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 5 slaapkamers en 3 badkamers
 • Met een eigen sauna

Een betaalbaar vakantiehuis huren voor een groep tot 10 personen? Dan is dit vakantiehuis op vakantiepark De Vers een aanrader. Zo heeft deze groepsaccommodatie een eigen sauna en een overdekt terras en is vernieuwd. Het park is gelegen aan de Overloonsche Duinen en beschikt over fijne faciliteiten voor jong en oud. Zo beschikt het park over een overdekt zwembad en vanaf het park kun je zo het bos in wandelen. Ideaal voor een verblijf met vrienden of familie in het mooie Brabant.

#2. Goedkoop 10-persoons bungalow in Zeeland

 • Gelijkvloerse bungalow
 • Betaalbaar groepsaccommodatie
 • Met 5 slaapkamers en 2 badkamers

Even tussenuit met vrienden of familie? En ben je op zoek naar een bungalow in Zeeland? De afstand tot het strand vanaf het park is slechts 1 kilometer. Ideaal voor een weekendje weg aan zee huisje. Op het park zijn er tal van mogelijkheden voor jong en oud. Zo is er een bowlingbaan, biljarttafel, indoor speeltuin, Kids Club, Hang Out en veel meer. Nabij deze groepsaccommodatie vind je twee parkeerplaatsen: extra auto’s kun je gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover het Service point. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar Roompot vakantieparken.

#3. Groepsaccommodatie voor 10 personen in Limburg

 • Vrijstaand groepsaccommodatie
 • Betaalbaar met een eigen sauna
 • Geschikt voor gasten met lichamelijke beperking

Deze vrijstaande villa is gelegen op Kasteeldomein De Cauberg in Zuid-Limburg. Dit is een ideale vakantiehuis voor als je op zoek bent naar een betaalbaar vakantiehuis voor een verblijf met vrienden, familie of als je specifiek op zoek bent naar mindervalide vriendelijke vakantiehuis. Wat kun je verwachten? In totaal zijn er 5 slaapkamers en 2 badkamers, een eigen sauna en veel meer! Zo is er een houtkachel, zijn er twee huisdieren toegestaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Het park ligt op de top van de Cauberg. Bekijk de mogelijkheden.

Vakantiehuis 10 personen goedkoop België


#4. Luxe en betaalbaar vakantiehuis Ardennen

 • Vrijstaand vakantiehuis
 • Met 5 slaapkamers en 2 badkamers
 • Met een eigen sauna

Een weekendje weg 10 personen in de Ardennen? Dat klinkt gezellig! Dit luxe vakantiehuis is gelegen op vakantiepark Village l’ Eau d’Heure. Het park is gelegen aan een groot merengebied en beschikt over een recreatiestrand met volop watersport mogelijkheden op en rond het meer. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het park bij één van de zuidelijkste puntje van de Ardennen ligt, vlakbij de Franse grens. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar Landal Greenparks.

Video: vakantiepark Village I’Eau d’Heure

Meer Vakantiehuis 10 personen goedkoop tips

Zo, dit waren de leukste betaalbare vakantiehuizen voor 10 personen in Nederland en België. Er zijn er gelukkig veel meer! Maar wij hebben alvast een start gemaakt. Wil je meer tips lezen? In de loop van tijd gaan wij deze pagina up-to-date houden. Heb je vragen of tips? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of Facebook.

Hier kun je een vakantiehuis 10 personen goedkoop boeken:
Bekijk de nieuwste weekendje weg blogs

Vergelijkbare berichten