Even een paar dagen weg met een grote groep in het buitenland? Dan is een vakantiehuis voor 16 personen in België/Ardennen een aanrader. Of je nu met 7 slaapkamers, met sauna of wat dacht je van privé zwembad? In deze blog heb ik de leukste groepsaccommodaties voor groepen tot 16 personen in België verzameld van verschillende aanbieders.

Bekijk de leukste vakantiehuis voor 16 personen in België/Ardennen bij de volgende aanbieders:

Vakantiehuis 16 personen België/Ardennen tips


#1. Vakantiehuis Belgie in Laakdal

Vakantiehuis 16 personen België natuurhuisje
Natuurhuisje België 16 personen met zwembad

Kenmerken:

 • Vrijstaand vakantiehuis voor 16 personen
 • Met 7 slaapkamers en 3 badkamers
 • Gelegen in de buurt van Antwerpen

Info: Voor wie op zoek is naar een groepsaccommodatie voor 16 personen in België is dit een aanrader! Zo heeft dit vakantiehuis een privé zwembad, is er een barbecue aanwezig en veel meer! In de Belgische bossen van Laakdal. Doordat het vakantiehuis gelegen is in de natuur is er in de omgeving genoeg te doen, zo kan je in de omgeving perfect wandelen. Ook zijn er meerdere fiets en mountainbike routes te vinden die voor iedereen geschikt zijn. Op een kleine 5 minuten rijden ligt het stadje Laakdal, waar een supermarkt aanwezig is. Huisdieren zijn toegestaan in het vakantiehuis.


#2. Natuurhuisje in Gistel – Luxe

Kenmerken:

 • Vrijstaand bungalow voor 16 personen
 • Met 4 slaapkamers en 2 badkamers
 • Geen huisdieren toegestaan

Info: Voor wie op zoek is naar een vakantiehuis met veel luxe gelegen in Gistel, is dit de perfecte keuzen voor jou! Het huis is voorzien van veel ruimte en heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er een privé binnenzwembad aanwezig met verwarmd water. In de zomer kan er heerlijk buiten op het terras gezeten worden. Doordat de accommodatie gelegen is in de natuur van Gistel is er in de omgeving veel te doen, zo kan je hier perfect wandelen en fietsen.


#3. Vakantiehuis The Wood-Stone Cottage

Kenmerken:

 • Prachtig uitzicht
 • Met 9 slaapkamers en 9 badkamers
 • Huisdieren toegestaan

Info: Een accommodatie met prachtig uitzicht over de natuur van België. Dit prachtige luxehuis is voorzien van genoeg faciliteiten om je eeuwelang te vermaken, zo is er een binnenzwembad, terras, BBQ, Pooltafel en nog veel meer. Doordat de accommodatie gelegen is in de natuur van Stoumount is er in de omgeving genoeg te doen. Rondom de accommodatie zijn meerdere wandel en fietsroutes te vinden. Huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie.


#4. Natuurhuisje in Ortho

Kenmerken:

 • Ruime groepsaccommodatie
 • Met 10 slaapkamers en 10 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan

Info: Een luxe accommodatie gelegen in de Belgische Ardennen. Deze accommodatie is voorzien van veel luxe en ruimte, uitgerust met 10 slaapkamer en 10 badkamers biedt deze accommodatie veel privacy. In de woonkamers is er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een spelletjes avond of een gezellig avondje eten. Doordat het huisje gelegen is bij het dorpje Ortho is er in de omgeving een supermarkt en bakkerij te vinden, ook zijn er veel wandel en fietsroutes in de buurt te vinden.


#5. Natuurhuisje in Oud-Turnhout

Kenmerken:

 • Moderne groepsaccommodatie
 • Met 10 slaapkamers en 8 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan

Info: Een ruime accommodatie gelegen tussen de boomgaarden van Oud-Turnhout? Dan is deze accommodatie perfect voor jou! Het huis is voorzien van 8 slaapkamers en 8 badkamers. Ook is er een woonkamer met zithoek aanwezig die voorzien is van genoeg ruimte voor 16 personen. In de omgeving van de accommodatie zijn er genoeg dingen te doen, zo kan je lekker wandelen door de boomgaarden heen. Ook zijn er meerdere supermarkten in de buurt gelegen. Bekijk de mogelijkheden en boek nu!


Meer vakantiehuizen voor 16 personen tips lezen?

Zo, dit waren de leukste vakantiehuizen voor grote groepen tot 16 personen in België/Ardennen. Uiteraard is dit niet alles, maar in de loop van tijd gaan wij deze blog zorgvuldig aanvullen met nieuwe vakantiehuizen. Bekijk hieronder voor meer leuke tips voor groepen tot 16 personen.

Lees meer vakantiehuis 16 personen tips

Vergelijkbare berichten