Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe voor 16 personen? Dat klinkt gezellig! Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor grote groepen tot maximaal op deze pagina verzameld van verschillende aanbieders. Of je nu wilt overnachten in een groepsaccommodatie in Drenthe op een vakantiepark of een natuurhuisje. Bekijk meer vakantiehuizen voor 16 personen.

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Vakantiehuis Drenthe 16 personen


#1. Luxe vakantiehuis Drenthe voor 16 personen

  • Luxe groepsaccommodatie
  • Met sauna en barbecue
  • In totaal 8 slaapkamers en 4 badkamers

In de Drentse bossen ligt vakantiepark Aelderholt. Het vakantiepark beschikt over luxe vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Ideaal voor een verblijf met vrienden of familie dankzij de verschillende en gezellige facilitetien van het park. Zo heeft het park een overdekt zwembad en is er oneindig veel te doen voor de kids. Daarnaast is deze groepsaccommodatie voor 16 personen een aanrader voor gezinnen of families die houden van privacy. Zo beschikt de accommodatie over 8 slaapkamers en 4 badkamers.


#2. Familiehuis Comfort voor 16 personen

  • Familiehuis voor 16 personen
  • Met 7 slaapkamers
  • Op een 5-sterren camping

Dit vakantiehuis is voorzien van een woonkamer met open haard en een speciaal ouder/kind slaapkamer. Ideaal voor een verblijf met families. Via de grote schuifpui kun je makkelijk van de ruime tuin genieten. Ook kun je gezamenlijk eten in de luxe keuken met twee vaatwassers een gaskookplaat en magnetron. Verder heeft het vakantiehuis in Drenthe voor 16 personen 7 slaapkamers en veel meer leuke faciliteiten waar je van gebruik kunt maken op de camping.


#3. Natuurhuisje met zwembad

  • Natuurhuisje met zwembad
  • Met 10 slaapkamers
  • Naast natuurreservaat van Westerwolde

Op zoek naar een luxe vakantiehuis Drenthe 16 personen met zwembad? Dan is dit natuurhuisje voor 16 personen een aanrader! Daarnaast ligt het vakantiehuis naast het natuurreservaat van Westerwolde, circa 35 kilometer ten oosten van Assen. Het warme binnenzwembad met ruim 31 graden en de open haard geven een gezellige sfeer tijdens je vakantie in Drenthe.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie