Vakantiehuis Texel 16 personen → 2 x de mooiste groepsaccommodaties

Home » Vakantietips » Vakantiehuizen » Groepsaccommodaties » Vakantiehuis Texel 16 personen → 2 x de mooiste groepsaccommodaties
Vakantiehuis Texel 16 personen tips-2

Ben je op zoek naar een vakantiehuis Texel 16 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben de mooiste vakantiehuizen hier op deze pagina verzameld. Of je nu op zoek bent naar een ideaal familieweekend, vriendenweekend of een verblijf met je vereniging of kennissen. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Texel 16 personen tips


#1. Luxe 16-persoons groepsaccommodatie Texel met sauna

 • Vrijstaande familievilla
 • Met 8 slaapkamers en eigen sauna
 • 200 m² buitenopp.

Deze vrijstaande luxe familievilla is geschikt voor 16 personen. Wat kun je verwachten? Een vakantiehuis met twee privé sauna’s, acht slaapkamers, vier badkamers, vier toiletten en veel meer! Dit vakantiehuis heeft 226 m² binnenoppervlakte en een buitenoppervlakte van maar liefst 200 m². Ideaal verblijf voor wie op zoek is naar een vrienden- of een familieweekend. Het valt ons meteen op dat deze groepsaccommodatie uitstekend scoort. Uit meer dan 4+ beoordelingen scoort de groepsaccommodatie een 8,5 (erg goed)!

#2. Particuliere vakantiehuis voor 16 tot 20 personen

 • Particuliere groepsaccommodatie
 • Met 10 slaapkamers en 6 badkamers
 • 250 m² buitenopp.

Dit is een fantastisch vakantiehuis geschikt voor 16 tot maximaal 20 personen op Texel. De particuliere vakantiehuis genaamd Tesselhuus met zorgvleugel is een aanrader met oog op zorg. Zo is dit vakantiehuis geschikt voor mindervalide mensen. Het vakantiehuis is gelegen in de Koog op Texel. Let er wel op: het huis is huisdier- en rookdiervrij. Daarnaast zijn feesten en/of partijen in dit vakantiehuis niet toegestaan. En is het niet geschikt voor groep jongeren. Zoek je een familieweekend in een particuliere vakantiehuis op Texel voor 16 personen? Dan is dit vakantiehuis geschikt.

#3. Natuurhuisje Texel 16 tot 18 personen

 • Een vrijstaand boerderij op Texel
 • Met 8 slaapkamers
 • Op een erf

Zoek je een uniek groepsaccommodatie op Texel? Dan is deze boerderij met 6 slaapkamers en 2 appartementen samen of apart te huur geschikt. Alle kamers van dit vakantiehuis beschikt over een eigen badkamer met doche, toilet en wastafel. De appartementen hebben een complete keuken, zithoek en eettafel. De grote gezamenlijke ruimte met houtkachel en grote keuken biedt plaats aan alle gasten om gezellig bij elkaar te zijn, te koken en te eten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar Natuurhuisje.nl.

Meer groepsaccommodaties Texel voor 16 personen

Hopelijk heb jij een vakantiehuis 16 personen naar wens gevonden op Texel. Wij hebben zorgvuldig gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar dit is natuurlijk niet alles. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze pagina: groepsaccommodatie Texel.

Hier kun je een vakantiehuis Texel 16 personen boeken:
 • Natuurhuisje – Natuurhuisjes voor 10 personen.
 • Texel.net – Betaalbare vakantiehuizen voor 10 personen.
Bekijk de nieuwste blogs voor 16 personen

No posts