Even tussenuit met een grote groep tot maximaal 16 personen op de Waddeneilanden? In deze blog vind je de leukste groepsaccommodaties van verschillende aanbieders. Of je nu een verblijf zoekt op een vakantiepark of van een particuliere aanbieder. Bekijk de leukste vakantiehuizen voor 16 personen.

🏘️ Aankomstdatum

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Vakantiehuis Waddeneilanden 16 personen


#1. Gezellig 16-persoons vakantiehuis – Ameland

  • Geheel verbouwd in 2019
  • Max. 16 personen
  • Prachtig uitzicht

Deze groepsaccommodatie voor 16 personen in Friesland is in 2019 geheel verbouwd tot een vakantiehuis voor grote groepen. Dit 16-persoons vakantiehuis heeft een ruime en afsluitbare tuin. Daarnaast heeft deze vakantiewoning een zeer unieke locatie, namelijk nabij het centrum van Nes op Ameland. Wanneer je de terrasdeuren vanuit de kamer openslaat geniet je van de zon op je eigen terras, met een uitzicht.


#2. Luxe en ruime vakantiehuis – Texel

Vakantiehuis Texel voor 16 personen
  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 12 slaapkamers en 6 badkamers
  • Luxe accommodatie

Een weekendje weg aan zee met een grote groep vrienden of familie op de Waddeneilanden? Ga dan voor een vakantiehuis op Texel voor 16 personen. Dit vakantiepark beschikt over verschillende vakantiehuizen waaronder deze groepsaccommodatie met eigen sauna, 12 slaapkamers met 6 badkamers en veel meer. Op het park zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud. Bekijk de mogelijkheden.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie