Op zoek naar vakantiepark met tennisbaan? Dat klinkt sportief! Wij hebben de leukste vakantieparken en tips op deze pagina verzameld. Op de pagina hebben we gekeken naar de baste parken in Nederland en in België met een eigen tennisbaan. Bekijk de mogelijkheden hieronder in een overzicht:

Vakantieparken met tennisbaan Nederland

1. Vakantiepark Sluftervallei

 • Tennisbaan, tafeltennistafel
 • Sport en speel faciliteiten
 • Binnenzwembad

Ontdek Vakantiepark Sluftervallei, een prachtig resort gelegen in het hart van Cocksdorp. Het vakantiepark voorziet de gasten van veel faciliteiten voor jong en oud waaronder een binnenzwembad, tennisbaan en meerdere speeltuinen. De accommodaties zijn ruim ingericht met veel ruimte voor ontspanning en rust. Het vakantiepark biest accommodaties aan voor groepen vanaf 2 personen tot groepen met 8 personen.

Op zoek naar een leuke omgeving? Dan zit je hier helemaal goed, zo zijn er veel leuke en actieve dingen te beleven in de omgeving. Doordat het vakantiepark gelegen is bij de duinen is wandelen een perfecte optie. Als je toch op zoek bent naar iets anders is Ecomare een goede optie, hier kan je zeehonden bezichtigen.


2. Center Parcs Het Heijderbos

 • Subtropisch zwembad
 • Tennisbaan en pingpongtafel
 • Veel faciliteiten voor jong en oud

Een vakantiepark met eindeloos speelplezier voor jong en oud? Dan is vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos de perfecte optie voor jou! Het park is voorzien van een subtropisch zwembad, outdoor tennisbaan, paintballen, muurklemmen, zipwire, midgetgolfbaan en nog veel meer. Het vakantiepark biedt accommodaties aan voor groepen vanaf 4 personen tot groepen van 10 personen. Doordat er het vakantiepark zo veel leuke dingen zijn te doen is dit de perfecte optie als je op zoek bent naar een vakantiehuis met kinderen.

In de omgeving van de accommodatie gelegen is in Limburg waar de grond heuvelachtig is, is Mountainbike een perfecte optie. Ook wandelen is zeer aan te raden.


3. Kustpark Texel

 • Zwemparadijs
 • Kids club
 • Tennisbaan

Ontdek het leuke Kustpark Texel, het perfecte vakantieparadijs voor jouw volgende reis! Gelegen in het hart van het prachtige Texel, biedt dit resort alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van de adembenemende natuur (voor perfecte wandelingen over de duinen), laat de kinderen genieten bij de Kids Club en zwem je erop los in het zwemparadijs. Ook is er een minigolf baantafeltennistafel en kan je er laser gamen. Het vakantiepark biedt accommodaties aan voor groepen vanaf 2 personen tot groepen van 8 personen. Huisdieren zijn toegestaan. Vakantiepark met tennisbaan België

4. Center Parcs Park Erperheide

 • Tennisbaan
 • Kids club
 • Subtropisch zwembad

Ga naar het leuke Center Parcs Park Erperheide, het perfecte vakantieparadijs voor jouw volgende reis! Gelegen in de buurt van het prachtige stadje Peer, biedt dit park alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van de adembenemende natuur (voor perfecte wandelingen over de duinen), laat de kinderen genieten van eindeloos veel speelplezier en zwem je erop los in het zwemparadijs. Ook is er een minigolf baantafeltennistafellaser gamen, ponyrijden en boogschieten. Het vakantiepark biedt accommodaties aan voor groepen vanaf 2 personen tot groepen van 8 personen. Huisdieren zijn toegestaan.

In de omgeving van de accommodatie zijn genoeg dingen te beleven, zo zijn wandelingen en fietsroutes ten zeerste aan te raden, dit komt doordat de het vakantiepark gelegen is in België waar de natuur uitzonderlijk mooi is. Als je toch op zoek bent om meer iets anders te doen is het stadje Peer zeker een aanraden, zo kan je hier leuk shoppen en eten.


5. Vakantiepark De Vossemeren

 • Tennisbaan
 • Kids club
 • Subtropisch zwembad

Ga naar het leuke vakantiepark van Vossemeren. Als je op zoek bent naar een vakantiepark voor jong en oud is dit het beste Park voor jou. Doordat dit park gerbuik maakt van veel faciliteiten is er eindeloos plezier te beleven voor iedereen. Zo is er een subtropisch zwembad, game town, waterskie mogelijkheden en nog veel meer. Het vakantiepark heeft accommodaties voor groepen vanaf 2 personen tot groepen van 8 personen. Huisdieren zijn ook toegestaan op het vakantiepark.

In de omgeving van het vakantiepark zijn veel leuke dingen te doen voor de ouders, zo staat de omgeving bekend door zijn mooie natuur en zijn er hierdoor veel leuke wandel- en fietsroutes. Bekijk de mogelijkheden.


Vergelijkbare berichten