Op zoek naar de beste vakantieparken in Zeeland met subtropisch zwembad? Met leuke faciliteiten op het park voor jong en oud? Lees de leukste tips hieronder:

Vakantieparken Zeeland met subtropisch zwembad

1. Roompot Beach Resort

Vakantiepark Zeeland met subtropisch zwemparadijs
  • Familieresort aan de Zeeuwse kust
  • Waterpret met golfslagbad en glijbanen
  • Voor jong en oud

Vier je vakantie in een vakantiepark in Zeeland met subtropisch zwembad. Dat noemen ze pas goals! Zoek je een uniek verblijf in Zeeland? Dan is Roompot Beach Resort een aanrader! Zo is het mogelijk om een strandhuisje te huren met een fantastische uitzicht op de zee. Voor de kinderen zijn er tal van faciliteiten waaronder indoor speeltuin, Kids Club, Koos, speeltuin en trampoline. Er is een binnen- en buitenzwembad met een leuke zwemparadijs. Al met al een heerlijk verblijf voor gezinnen als vriendengroepen.


2. Hof Domburg

Hof Domburg - subtropisch zwemparadijs
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Zonnen en shoppen in badplaats
  • Elk seizoen een feest

Een weekendje weg aan zee in Zeeland? Tegen een betaalbaar prijs is het al mogelijk om hier een leuke vakantiehuis te huren. Op het park zijn er leuke faciliteiten en is het park ook kindvriendelijk. Extra leuk dus voor gezinnen met jonge kinderen. Zo heeft het park een Kids club, indoor speeltuin, trampoline, peuterbad en een leuke subtropisch zwembad voor jong en oud! Ook is er een golfbaan in de buurt maar hier geniet je elke dag aan de zee. Begin de dag met een strandwandeling en maak leuke foto’s voor de onvergetelijke herinneringen.


3. Buitenhof Domburg

Subtropisch zwembadparadijs Zeeland
  • Luxe vakantiepark
  • Met stijlvolle Villa’s
  • Wellness centrum op resort

Voor de echte levensgenieters is Buitenhof Domburg een aanrader! Huur een vakantiehuis met jacuzzi en sauna en geniet van een vakantie aan zee in Zeeland met subtropisch zwemparadijs. Ook dit park is kindvriendelijk met Kids Club en is het een aanrader voor een familie- of vriendenweekend. Sommige vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan, dus lees altijd de voorwaarden per vakantiehuis voordat je er een huurt. Dagje naar het strand? Op circa 1000 meter afstand ben je hier verwijderd van het strand waar je kunt genieten van een strandwandeling of een terrasje pakken bij een beachclub? Bekijk de mogelijkheden.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie