Op zoek naar een heerlijk weekendje weg aan zee huisje? Een paar dagen overnachten aan zee met vrienden of familie? Dat klinkt heerlijk! Wij hebben de leukste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Weekendje weg aan zee huisje


#1. Luxe en betaalbaar huisje aan zee in Zeeland

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met een eigen sauna
  • Met 2 slaapkamers en 1 badkamer

Dit vrijstaand vakantiehuis is gelegen op vakantiepark Duinpark ’t Hof van Haamstede. Het park is gelegen langs de kust van Schouwen-Duiveland in Zeeland. En ligt direct aan Duingebied ’t Zeepe. Vanuit je vakantiehuis loop je zo de Zeepeduinen in. Het is wellicht goed om te weten dat dit een autovrije park is. Voor wie is dit huisje geschikt? Voor wie op zoek is naar een heerlijk weekendje weg aan zee met vrienden, familie of alleen met je partner. Tip: geniet ook van Oosterscheldekreeft, mosselen en oesters! Owja, bijna vergeten te vermelden: maximaal 4 personen toegestaan.

#2. Strandhuisje voor max. 5 personen

  • Strandhuisje in Zeeland
  • Slapen op het strand
  • Schitterend uitzicht

Slapen op het strand in eigen land? Dat is mogelijk! Verblijf in Beach House 4/5. Dit strandhuisje is schitterend gelegen aan één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland, namelijk het Nollestrand bij Vlissingen in Zeeland. Vanuit je vakantiehuis heb je een fanstastisch uitzicht over de zee. Dit strandhuisje is gelegen op vakantiepark Noordzee Resort Vlissingen. Beleef de Zeeuwse cultuurhoofdstad en verblijf direct aan zee. Ideaal voor een weekendje weg aan zee en op het strand! Een unieke ervaring die je wilt ervaren. Let er wel op: de vakantiehuizen zijn beperkt beschikbaar en snel volgeboekt. Wees er dus snel bij.

#3. Huisje met jacuzzi aan zee voor max. 6 personen

  • Luxe vakantiehuis in Schoorl
  • Met sauna en jacuzzi
  • Voor max. 6 personen

Zoek je een luxe huisje aan zee met jacuzzi voor een weekendje weg? Maak kennis met dit luxe vakantiehuis van Dutchen. Wat kun je verwachten? Dit huisje beschikt over een eigen jacuzzi in de tuin, een riante Finse sauna en een knusse gashaard in de woonkamer. Kortom, een heerlijk vakantiehuis waar je na een strandwandeling of stevige wandeling door de duinen ultiem kunt ontspannen in dit vakantiehuis. Zo is de sauna voor 4-personen. Daaraast is er max. 1 huisdier toegestaan. Naast het vakantiehuis zijn twee parkeerplaatsen en er is gratis Wi-Fi. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden.

Meer weekendje weg aan zee tips

Zo, dit waren de leukste vakantiehuizen aan zee voor een weekendje weg. Hopelijk heb je een ideale vakantiehuis naar wens gevonden. Wij hebben gekeken naar de meest recente beoordelingen, prijs- en kwaliteitsverhouding en de faciliteiten. Deze pagina gaan wij in de loop van tijd bijhouden. Zo komen er nog volop nieuwe vakantiehuizen aan zee. Heb je vragen of tips? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of Facebook.

Hier kun je een Weekendje weg aan zee boeken:
Bekijk de nieuwste weekendje weg blogs

No posts

Lees meer tips voor een weekendje weg aan zee

Vergelijkbare berichten